0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

2016. godina - godina nekretnina na internetu

30.12.2016. | Izvor: Olga Mirković-Maksimović |

Sajt nekretnine.rs postoji od 17. avgusta 2009. Za taj period prešao je ogroman put. Od 2013. godine do danas broj klijenata sa kojima saradjujemo se povećao 4 puta. 2016. godinu završavamo sa preko 180.000 nekretnina u ponudi.

Na svaka 2 minuta se postavljao jedan oglas za nekretnine. U odnosu na prethodnu godinu poseta je porasla za preko 28%, broj pregledanih strana preko 30%, a broj korisnika 17%. Time smo učvrstili svoju lidersku poziciju, uostalom neka slike govore više od reči.

Ono na šta smo posebno ponosni je činjenica da saradjujemo sa preko 370 agencija - koje nas vide kao partnere i saradnike. Trudićemo se da u narednoj godini svojim savetima (npr. kako napisati idealan naslov oglasa za nekretnine) i novim opcijama - olakšamo rad agencija i pomognemo im da izvuku maksimum od svog prisustva na nekretnine.rs.

Sa druge strane, potrudićemo se da onima koji žele da pronađu svoj idealan dom damo što je moguće više saveta (npr.Obratite pažnju na komšiluk kada kupujete stan ili kuću)  i informacija kako bi imali u vidu celokupnu sliku pre nego što se odluče na kupovinu ili iznajmljivanje stana ili kuće.


U novoj 2017. godini želimo da nastavimo da rastemo zajedno.


Pretraga