0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Udobno se smestite u svoj apartman na Zlatiboru

06.01.2017. | Izvor: Ekipa Nekretnine.rs |

U avgustu davne 1893. godine kralj Aleksandar Obrenović je posetio Zlatibor. Na Kulaševcu, mestu gde mu je priređen ručak, iznad današnjeg jezera, podignuta je spomen česma a čitav kraj je dobio ime Kraljeve vode.

Taj momenat i zvanično predstavlja početak turizma na Zlatiboru. Planina je danas jedan od najvećih a ujedno i najposećenijih turističkih centara u Srbiji.

Zimske čarolije poput skijanja, klizanja, vožnje motornim sankama i ostale aktivnosti na snegu odavno nisu jedini razlog posete ovom turističkom mestu.

Hoteli sa bazenima, spa centrima, teniskim terenima i mnogim drugim sadržajima u kojima turisti uživaju i tokom letnjih meseci učinili su od Zlatibora veoma popularno letovalište.

Često se ovde beži i na vikend-odmor od svakodnevnog gradskog života punog obaveza i stresa.


Ono što je specifično za ovaj planinski biser je da je u protekloj deceniji izgrađen toliko da već podseća na grad na planini. Pored brojnih privatnih kuća, vikendica i stanova, velika je i ponuda ugostiteljskih objekata i smeštajnih jedinica, pa tako zajedno sa apartmanima koji su svima dostupni, nailazimo i na luksuzne apartmane među kojima se izdvaja vila Vukadin.

Vila Vukadin sa svojom ponudom apartmana razlicitih struktura (kako za prodaju tako i za izdavanje), spada u zaista najeksluzivnije sto Zlatibor nudi. Vila se nalazi na placu od 11 ari, sa potpuno sređenom infrastrukturom, predivnim zelenilom, parkingom, LED osvetljenjem, video nadzorom.

Apartmani su izuzetno luksuzno opremljeni, po najvišim evropskim standardima. Na samo par koraka od strogog centra a opet izdvojeni od guzve, ekskluzivni apartmani sa predivnim pogledom na zlatiborski pejzaž pruzice vam mir i opustajuci odmor.

Pretraga