0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Saveti: Kako da povećate vidljivost vašeg oglasa za stan ili kuću – drugi deo

31.01.2017. | Izvor: Radomir Kuč |

Nedavno smo pisali o tome kako da pozicionirate oglas za nekretninu koju prodajete ili izdajete u sami vrh liste oglasa, a evo i kako oglašavanje još može da se unapredi...

Pored toga što oglas koji kreirate možete da postavite u TOP ponudu, kako bi se uvek nalazio među prvima u listi pretrage, postoji još jedna mogućnost: Na samom vrhu stranice  nalaze se izdvojeni oglasi na tri najvidljivija mesta, u vidu banera a  pojavljuju se na stranicama svih kategorija na sajtu. To su PREMIUM oglasi.

-Premium oglase vidi svaki korisnik koji poseti sajt, jer se nalaze na najistaknutijoj poziciji, na naslovnoj strani sajta kao i u  svakoj sledećoj kategoriji (stambeni, poslovni objekti, zemljišta, turistički i novogradnja). Oglas se postavlja u premium ponudu tako što se pošalje SMS poruka PP ID-oglasa na broj 3344.

Premium pozicija sadrži tri oglasa u jednom prikazu, a prikazi se smenjuju na svakih 5 sekundi. Najnoviji premium oglasi se vide odmah, a oni stariji u kasnijim prikazima - hronološki.
Naravno, posle izvesnog vremena (kako ostali korisnici postavljaju svoje oglase u premium poziciju oni postojeći se pomeraju dalje). Ukoliko hoćemo da naš oglas bude ponovo prvi - ili u prva tri, možemo da ga pomerimo pomoću PUSH opcije slanjem SMS poruke PUSH ID_oglasa na broj 3344.

Kako se postavlja PREMIUM OGLAS na sajtu i cene usluga:

-Da postavite oglas u PREMIUM PONUDU
Cene: mts: 423,60 RSD 
Telenor: 423,60 RSD
VIP: 423,48 RSD
-Vaš oglas će biti u vrhu svih strana u listi oglasa Premium ponude putem SMS-a slanjem poruke PP_ID oglasa na broj 3344
Oglas će biti aktivan narednih 5 dana od prijema vašeg sms-a.

Da pomerite oglas na prvo mesto u PREMIUM PONUDI

Cene: mts: 183.60 RSD
Telenor: 183.60 RSD
VIP: 183.48 RSD
Pomerite vaš oglas na prvo mesto u listi oglasa
Premium ponude putem SMS-a slanjem poruke PUSH_ID oglasa na broj 3344
Ova akcija je jednokratna i može se ponoviti više puta dnevno.
Cene SMS servisa su izražene sa uračunatim PDV-om.

Pretraga