0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Kako povećati vidjivost oglasa preko 50%

17.03.2017. | Izvor: Dragana Petrović |

Saveti za agencije: Pored postavljanja oglasa putem svog naloga na sajtu Nekretnine.rs možete uvek da povećate vidljivost svojih oglasa.

Uz pomoć promotivnih opcija možete lakše i brže prodati nekretninu. Takav način promocije povećava vidljivost vaših oglasa preko 50%. Evo predloga šta sve možete da koristite kao dodatne mogućnosti:

TOP PONUDA
Oglas koji je istaknut u TOP ponudi povećava vidljivost vašeg oglasa i do 80%. Takav oglas nalazi se u vrhu liste oglasa sve dok zadovoljava kriterijume pretrage, označen žutom markicom.
Kroz korisnički nalog možete uključiti top ponudu i kalendarski obeležiti koliko dana želite da vam oglas bude istaknut u TOP ponudi.

Cena: 20 RSD/dan
Ukoliko je nekretnina koju ste stavili u top ponudu atraktivna po ceni i lokaciji ili jedna od brojnijih znači da će u nekom određenom vremenskom periodu pasti na manje vidljiviju poziciju - tada možete iskoristiti i opciju za osvežavanje oglasa FRESH-UP koja služi da vaš oglas pomeri na vrh liste.
Fresh-up se naplaćuje po kliku.
Cena: 10 RSD/klik
*Cena važi samo za pravna licaPREMIUM PONUDA
Još jedna mogućnost isticanja oglasa koju vam nudimo jeste premium ponuda.
Na samom vrhu stranice nalaze se izdvojeni oglasi na tri najvidljivija mesta, u vidu banera, a  pojavljuju se na stranicama svih kategorija na sajtu.
Premium pozicija sadrži tri oglasa u jednom prikazu, a prikazi se smenjuju na svakih 5 sekundi.

Najnoviji premium oglasi se vide odmah, a oni stariji u kasnijim prikazima - hronološki. Oglasi postavljeni u premium ponudu imaju i do 80% bolji pregled nego obični oglasi.
Kroz korisnički nalog možete uključiti premium ponudu i kalendarski obeležiti koliko dan želite da oglas bude istaknut u premium ponudi.
Cena: 50 RSD/dan

Ukoliko želite da vaš oglas bude ponovo prvi - ili u prva tri, možete da ga pomerite pomoću PUSH-UP opcije
Cena: 25 RSD/klik
*Cena važi samo za pravna lica

SUPER PREMIUM PONUDA
Posebna grupa oglasa u obliku pozadinske slike nalazi na najistaknutijoj poziciji na naslovnoj stranici sajta što mesečno donosi preko 250000 prikaza stranice.
 U okviru super premium ponude možete oglasiti stan, kuću, poslovni prostor ili zgradu. Ono što je veoma zanimljivo za super premium jeste to da povećava broj pregleda oglasa i do 51% i mnogo znači za pozicioniranje brenda i vidljivost vaše ponude. Posebno može biti interesantna za investitore koji oglašavaju zgradu ili grupu stanova.
Cena: 1500 RSD/dan
*Cena važi samo za pravna lica

3D VIRTUELNA TURA
Odnedavno smo u saradnji sa američkom kompanijom InsideMaps, agencijama na portalu nekretnine.rs omogućili i opciju korišćenja virtuelne 3D ture.
Za veoma kratko vreme 3D tura se pokazala kao jedna od najučinkovitijih opcija za promovisavnje oglasa, ne samoda povećava pregled oglasa ii do 134% već je i vreme koje je korisnik posvetio pregledanju oglasa za 154% veće od prosečnog vremena.
To znači samo jedno da su posetioci sajta i potencijalni kupci prepoznali kvalitet koji 3D virtuelna tura nudi.
*Cena važi samo za pravna lica

Pretraga