0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Šta uvek nosiš sa sobom?

12.09.2017. | Izvor: Biljana Stefanović | Foto: Vesna Lalić |

Milica Mandić - Svetska šampionka u tekvondu: Ne idem nikud bez dokumenata, novčanika, telefona i slušalica.

Tu su uvek i neka knjiga i najosnovnija šminka, ali se trudim da mi ručni prtljag bude minijaturan kako bih mogla slobodno da se šetam po aerodromu. Veoma sam jednostavna kad je reč o pakovanju, što baš i nije svojstveno nama ženama.

KOJA MESTA VOLIŠ U BEOGRADU?

Karađorđev park i Hram Svetog Save – tu sam doskora živela i za mene je to jedno od najlepših i najmirnijih mesta u prestonici. Uživam da sedim na klupici kod Hrama i da gledam decu kako se bezbrižno igraju. To me vraća u detinjstvo. Knez Mihailova ulica – kad god se vratim kući, volim da se prošetam Knezom. Tamo uvek sve vrvi od dešavanja i najbolje se oseti duh našeg Beograda, koji je za mene nezamenljiv.

 

KO JE MILICA?
Rođena sam u Beogradu 6. decembra 1991. Treniram tekvondo od desete godine, a zahvaljujući tom sportu, obišla sam pola planete. Iako ne volim medijsku pažnju, vrlo često sam u njenom središtu zbog medalja koje sam osvojila na brojnim međunarodnim takmičenjima. Sad sam se vratila sa Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji, gde sam osvojila zlatnu medalju, a mogu da se pohvalim i olimpijskim zlatom. Imam i tri evropska srebra i ti porazi u finalu su zaista najteži svim sportistima. Član sam Tekvondo kluba Galeb , a za sebe mogu da kažem da sam mirna i staložena devojka, što ponekad nije dobro za ovaj sport.

Ovaj i još mnogo zanimljivih tekstova pročitajte u izdanju magazina Elevate za Avgust 2017.

Pretraga