0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Osmi rođendan sajta Nekretnine.rs

26.09.2017. | Izvor: Olga Mirković-Maksimović |

Pre tačno 8 godina (25.09.) je zakupljen domen nekretnine.rs. Već par nedelja nakon toga se na tom domenu našao i prvi sadržaj.

Od te prve godine pa do danas broj poseta sajta se povećao 26 puta. Dnevni broj korisnika je porastao čak 29. puta. Nekretnine.rs su poslane mesto gde žive vaše kuće i stanovi.

U toku 2017. godine se na svaka 2. minuta postavljao po jedan oglas. Danas se na portalu oglašava preko 450 profesionalnih klijenata. Ponosni smo na činjenicu da nam je preko 65% registrovanih agencija za posredovanje poklonilo svoje poverenje i što zajedno sa nama grade najveći portal za oglašavanje nekretnina.Naši korisnici najviše traže stanove veličine do 40 metara kvadratnih i kuće do 300 metara kvadratnih. Od svih nekretnina koje mogu da se nađu na našem sajtu 85% je na prodaju a 15% je nekretnina za iznajmljivanje. Posebno je važno istaći da je idealan period za iznajmljivanje nekretnina od jula meseca pa do sredine oktobra - jer tada većina studenata traži svoj idealan smeštaj. 80% ponude na nekretnine.rs čine stanovi a svega 10% čine kuće.
Za ovih 8. godina tehnička opremljenost stanova se menjala pa priključak za Internet postaje sve poželjniji kao i klima i kablovska.

Uvećaj ovde

Pretraga