0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Kako do najpovoljnijeg kredita za opremanje stana jednim klikom i potpuno besplatno

26.09.2017. |

Kupovina stana ili kuće nije ni lak ni jednostavan posao. Većina stanovnika Srbije koji kupuju nekretninu kupuju je na kredit. Kada dođe do srećnog trenutka useljenja – postavlja se pitanje kako i sa čime opremiti novi stan.

Kredit je jedina stvar u životu na koju, kada se jednom obavežete, nema povratka nazad. Zbog toga je važno da budete sigurni da uzimate najpovoljniji kredit koji vas namanje košta. Domaći startap Tailor Fin je web platforma koja omogućava svim građanima kojima je kredit neophodan, da na najbrži način dobiju zaista najbolju kreditnu ponudu za keš i refinansirajuće kredite. I što je za korisnika veoma važno - ceo taj proces je digitalizovan, besplatan I bezbedan.

Sve je super jednostavno: izaberete tip kredita koji želite i u skladu sa tim popunite obrazac OVDE, a Tailor Fin, na osnovu unetih podataka, u deliću sekunde analizira sve dostupne ponude banaka i korisniku prezentuje trenutno najpovoljnije kreditne uslove, koje može prihvatiti.
Ukoliko želite možete pokrenuti preko sajta i licitaciju u trajanju od 24 sata, tokom koje banke članice platforme imaju priliku da se bore za vas kao klijenta i da vam ponude još bolje, personalizovane uslove.
Licitacija se obavlja na osnovu zaštićenih podataka, pa ne treba da brinete da će banke bez odobrenja doći u posed vaših ličnih kontakt podataka. Nakon završetka procesa, Tailor Fin vam dostavlja detalje ponude i instrukcije za dalje podnošenje zahteva u banci koja je za vas pripremila ponudu.

Zašto vam je ova platforma od koristi:
- Štedi vam vreme, energiju i novac,
- Garantujemo da ponuda koju vam prikažemo zaista predstavlja nabolje uslove na tržištu za vas kao korisnika,
- Jednim klikom dobijate ponudu koja je zaista u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima,
- Za građane korišćenje tailorfin.com je potpuno besplatno
Probajte je i javite utiske.

Pretraga