0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Intervju: Miroslav Cvetković, direktor i osnivač agencije Cvetković – Roškov

30.10.2017. | Izvor: Nekretnine.rs |

Povodom 8. rođendana portala nekretnine.rs razgovarali smo sa dipl.ing. Miroslavom Cvetkovićem direktorom i vlasnikom agencije Cvetković – Roškov koja se kod nas oglašava od samog početka.

Recite nam od kada je agencija “Cvetković- Roškov” prisutna na tržištu i šta vas izdvaja od drugih agencija?
Davne 1996. godine, zvanično je nastala agencija za promet nekretnina "Cvetković – Roškov". Sam naziv firme predstavlja spoj prezimena i porodičnog nadimka s početka prošlog veka. Sedište firme nalazi se u predratnoj Neimarskoj vili, ispod Hrama Svetog Save, u ulici Internacionalnih brigada br. 42, u prostorijama osnivača.
Agencija za promet nekretnina “Cvetković–Roškov”, danas broji preko trideset izuzetnih profesionalaca, menadžera prodaje, sekretarica, advokatski tim od četiri sjajna stručnjaka. Poslovna politika je u zapošljavanju visoko i više školovanog kadra; građevinskih inženjera, arhitekata, dizajnera enterijera, pravnika i obučenih komercijalista, koji zajedno, timski donose zapažene uspehe.
Zahvaljujući striktnoj pravnoj kontroli, maksimalnoj proveri dokumentacije i kvalitetno urađenim Ugovorima, “Cvetković – Roškov” nekretnine do danas nisu imale nijedan sudski spor.
Ozbiljnost, predanost poslu, poštenje, kao i visok stepen profesionalizma istakli su našu firmu na tržištu nekretnina kao veoma sigurnog i pouzdanog partnera svakoj porodici, pojedincu ili kompaniji koji se odluči da prodaje ili kupuje nekretninu, pozicionirajući agenciju “Cvetković–Roškov” kao jednog od najuspešnijih i najposlovnijih posrednika za nekretnine u Srbiji.
Koji je po vama, značaj online oglašavanja?
Posao sa nekretninama se razvija i ide u korak sa razvojem novih tehnologija i nastajanjem novih kanala komunikacije. Do pre petnaestak godina bilo je nezamislivo drugačije oglašavanje i prezentovanje nekretnina osim u štampanim medijima. Danas je nezamislivo ne biti prisutan na portalima za nekretnine, Facebook-u, Instagram-u…
Dipl.ing. Miroslav Cvetković, direktor i vlasnik agencije Cvetković – Roškov
Mi u “Cvetković-Roškov”, pratili smo kroz vreme razvoj i napredak tehnologije, i trudili se da ga svakodnevno implementiramo u svoje poslovanje. Bili smo koautori poznate emisije „Kultura stanovanja“ na ART TV-u, prvog dvo i tro dimenzionalnog prezentovanja nekretnina; preko prvih objava fotografija i tlocrta uz prezentaciju nekretnina, do danas „responsive“ dizajna za tablete, i mobilne uređaje naše internet prezentacije, pa do najsavremenijeg 3D prezentovanja preko „Matterport“ kamere koja je poslednja reč tehike. Načini izrade prezentacija, web sajtovi posrednika, kvalitet izloženih fotografija, tlocrta, predodređuje i definiše posrednika za koga će se klijenti odlučiti; uz naravno pedigre agencije, preporuku zadovoljnog prijatelja ili rođaka. U vremenu ispred nas, značaj tehnologije će se samo povećavati!
Naravno, “živa reč” agenta, način predstavljanja samog stana ili kuće na terenu, sigurnost koju pruža agencija i njen advokatski tim, nikada neće i ne mogu biti zamenjeni savremenim tehnološkim inovacijama. Samo sinergija tehnologije i umeća kvalifikovanih i sertifikovanih agenata dovešće do potpunog uspeha i zadovoljstva svih strana učesnica.

Zašto ste se odlučili za portal nekretnine.rs?

Nekretnine.rs predstavljaju jedan od vodećih portala za promet i izdavanje nekretnina; ne samo u Srbiji već i u samom regionu, tako da je logično da smo najveći deo našeg internet oglašavanja i usmerili ka vašem pretraživaču. Kroz sve godine uspešne saradnje sa vama, Nekretnine.rs su osluškivale naše potrebe, pratile svetske trendove oglašavanja i kvalitetno ih primenjivale u tržišnim uslovima našeg i vašeg svakodnevnog poslovanja. Pojednako važno, po meni, primenjivali ste Zakon o oglašavanju, na taj način podržavajući sve napore Grupacije posrednika u PKS-u, Klastera nekretnina i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija u implementaciji Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. U godinama ispred nas, nadam se nastavku ovako kvalitetne saradnje, te daljoj podršci u borbi protiv nelegalnih posrednika i “divljih” agenata, a sve u funkciji pružanja najkvalitetnije i najsigurnije usluge našim krajnjim korisnicima; kupcima i prodavcima.

Pretraga