0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Danas je crni petak - Evo kakva sniženja očekuju Beograđane

24.11.2017. | Izvor: Marija Antonijević |

Danas je "Crni petak", najbolji dan za šoping u celom svetu. U Srbiji tek poslednjih godina ovaj trend doživljava pravu ekspanziju, dok u SAD polako jenjava. Poznati brendovi u Beogradu nude popuste i do 50 odsto.

Crni petak
"Crni petak" je potekao iz SAD, gde se petak posle obilnog porodičnog obroka za Dan zahvalnosti tradicionalno rezerviše za šoping. Tada su najveći popusti, ali i najveće gužve, pa su neretke tuče u radnjama, pa čak i stampeda koja su odnosila i ljudske živote. U srpskoj prestonici, glavni tržni centri nude širok spektar popusta. Mnogi su istakli svoja sniženja, pa se tako može videti da će odeća biti jeftinija od 20 do 50 odsto, dok se popust uglavnom neće računati na već snižene artikle.
Najveća sniženja pripemili su prodavnice tehnike, ali i odeće, što je svakako najtraženije.

TEHNIKA SNIŽENA I DO 50 ODSTO
Prodavnica tehnike Win Win nudi širok spektar sniženja na skoro sve proizvode i to do 50 odsto. Akcije su počele već danas i trajaće do nedelje. Za neke od najskupljih i najželjenijih tehničkih uređaja, poput računara, televizora, monitora kod njih ćete dobiti popust od 30 do 40 odsto, ali s obzirom na njihovu cenu, to znači da možete da uštedite i po nekoliko hiljada dinara. Oni nude sniženja i na male kućne aparate kojima će cena pasti čak upola. Tehnomanija takođe priprema veliku akcija ali ona se i dalje drži u tajnosti, a jedino je poznato da će trajati od petka do nedelje. Najskuplje i najkvalitetnije mobilne telefone i kompjutere, koji koštaju i po nekoliko desetina hiljada dinara, nudi prodavnica IStyle, a popusti će biti veliki. Iako je na neke proizvode navedeno sniženje od 10 odsto, zbog visokih cena njihov iznos može biti niži i do 10.000 dinara. IStyle nudi takođe popust i do 90 odsto na odabrane dodatke.

ODEĆA UPOLA CENE
Za kupoholičarke ovaj petak će biti prava poslastica jer će moći da napune ormar odećom najpoznatijih robnih marki i to upola cene. Najveća sniženja nudi Bershka, čak do 50 odsto na artikle koji nisu sniženi, dok će Stradivarius u Pull and Bear nuditi do 20 odsto popusta, što se odnosi i na Mango, međutim kožna odeća neće biti na popustu.
Fashion company koji obuhvata robne marke Replay, Guess, Tommy Hilfiger, Timberland, Diesel, i mnoge druge svetski poznate brendove obradovaće svoje kupce popustima i do 20 odsto. Na iznenađenje svih Zara ovoga puta nije pripremila sniženja, a LC Waikiki koji je svoja vrata otvorio tek pre par godina u Srbiji u petak ali i za vikend sprema veliko iznenađenje. Za sve kupce koji kupe tri artikla u njihovoj radnji, četvrti će dobiti gratis. 
Što se tiče sportske odeće, u N sportu očekuju se popusti do 30 odsto na deo asortimana a osim petka trajaće i tokom predstojećeg vikenda. U Planeti će pored postojećih sniženja na zimsku garderobu, biti sniženja od 20 odsto na ceo asortiman, a tolika će sniženja biti i u Converse radnjama, kao i u Buzz-u.

Donji veš za najizbirljivije dame ovoga puta naći će se na akciji u skoro svim radnjama ovog tipa.Najbolju ponudu nudi Extreme intimo u kojem će u petak ali i tokom vikenda kupci moći da kupe odrene artikle sa 30, 40 i 50 odsto popusta. Bonati je pripremio sniženja do 20 odsto dok Lisca nudi sniženje od 10 odsto na prvi artikal a na drugi kupljeni 20.
Za kupce koji traže kvalitetnu obuću za zimu, ali bi želeli da je plate manje, prodavnice su spremile velika sniženja. Obuća u prodavnici Bata biće snižena do 20 odsto, u Office shoes-u od 10 do 50 odsto, a u Planiki 30 odsto na određene artikle.

KOZMETIKA I IGRAČKE
Velika akcija povodom "Crnog petka" u Sefori će trajati od 24. do 26. novembra, a sniženja će biti i do 30 odsto na cele palete šminke, dok će kupci moći da ostvare 25 odsto popusta na parfeme.
Lilly je ovog "Crnog petka" spremio sniženja do 30 odsto na određene proizvode, Jasmin do 20 odsto na sve artikle osim na one koji su već sniženi, a iz lanca DM i preodavnice Alexandar Cosmetics još nisu odučili odnosno ne znaju da li će roba biti snižena.
Mališani i njihovi roditelji ne mogu se radovati popustu u dečijoj radnji Pertini, Aksa i Dexy Co još nemaju informacije o sniženjama. U Aksi su naglasili da su u toku dve velike akcije, kao i razni popusti na široka asortiman dečije opreme, poput igračaka, garderobe i obuće.

PUTOVANJA

Putovanja preko agencije Balkan fun, za sve studente biće 20 evra jeftinija u petak i subotu do kada ta akcija traje.

Pretraga