0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Nekretnine.rs ušao u TOP 10 najboljih sajtova u Srbiji po izboru publike

17.01.2018. | Izvor: Nekretnine.rs |

Portal nekretnine.rs je u okviru prestižnog takmičenja TOP 50 – najbolje online stvari, glasovima publike, uspeo da uđe među 10 najboljih sajtova.

Sve to zahvaljujući konstantnom radu na kvalitetu, uvođenjem inovacija kao i saradnjom koju negujemo kako sa partnerima tako i sa stručnom javnošću. Hvala vam na ukazanom poverenju.

Nije lako naći se u žiži interesovanja drugu godinu za redom. Prošle, 2017. godine portal nekretnine.rs se našao u najjužem izboru po mišljenju žirija.
Pored osam kategorija koje nominuje PC Press u saradnji sa stručnim žirijem, postoji i specijalna nagrada publike. Nekretine.rs sajt je, zajedno sa još devet sajtova dobio najviše nominacija, i sada se nalazi u listi deset najboljih.

Glasajte za nas OVDE.

Glasanje traje do narednog ponedeljka 22.01. i to do 15 sati. Nakon zaključenja glasova biće objavljen pobednik koji će dobiti nagradu na zvaničnoj svečanosti.
Već dvadeset i prvu godinu zaredom redakcija PC Press-a organizuje izbor TOP 50 koji je jedini zvanični izbor najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji.
Najbolje online stvari proglašavaju u okviru osam kategorija, a dobitnici nagrada TOP 50 će biti objavljeni u februarskom izdanju magazina PC Press, na njihovom sajtu i društvenim mrežama. Svečanost povodom proglašenja pobednika i uručivanje priznanja TOP 50 će biti održani 7. februara u 15:00h u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Pretraga