0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Gde sve možete na vikend sa porodicom a da nije skupo

12.02.2018. | Izvor: Milica Vicanović / Foto: Nebojša Raus |

Vikend van grada je najbolji način da provedete kvalitetno vreme sa svojom porodicom. Sledeće sedmice ćemo imati "produženi vikend" zbog Dana državnosti, a ako niste još odlučili gde ćete, imamo nekoliko predloga za vas.

Zlatibor već od 20 evra po danu
Jedna od najlepših planina u Srbiji. Ukoliko žudite za neverovatno lepim pejzažima, planinskim čistim vazduhom, šetnji po šumarcima, ovo je prava destinacija za vas. Poseduje brojne turističke atrakcije i krije bezbroj prirodnioh lepota. Za cenu već od 20 evra dnevno mogu se pronaći vikendice veličine i od 60 m2.

Divčibare
- Novoizgrađena kuća sa velikim dvorištem i dečijim zabavnim parkom se može iznajmiti za 10 evra dnevno po osobi. Poznato turističko mesto grada Valjeva bogato je pešačkim stazama, prelepim vidikovcima, puno je planinskog cveća i šumskog voća. Važi i za vazdušnu banju jer blagotvorno deluje na ljude koji imaju problema sa bronhitisom, astmom, anemijom. Jedno od najatraktivnijih zimskih i letnjih destinacija u Srbiji. Novoizgrađena kuća sa velikim dvorištem i dečijim zabavnim parkom se može iznajmiti za 10 evra dnevno po osobi.
Kopaonik - studio od 30 evra po danu
Ili Srebrna planina je najveći planinski masiv u Srbiji. Jedan njegov deo je zaštićena zona pod imenom Nacionalni park Kopaonik, u okviru kojeg postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina.
Zime su hladne sa snegom, a leta topla i sunčana. Kopaonik je zbog šetnji po prirodi ugodan i tokom leta i jeseni. Sezona skijanja je u toku, skupite društvo i možete proći povoljno i iznajmiti studio od 25m2 za 30 evra po danu.

Vrnjačka Banja - stan u strogom centru za 20 evra po danu

grad u Raškom okrugu i i najveća banja u Srbiji. U Vrnjačkoj Banji se nalazi sedam mineralnih izvora. Osim zdravstvenog turizma, čuvena je i po drugim zanimljivostima. Kako je naseljena od vremena praistorije brojni spomenici kulture i ranijih civilizacija krase ovu kraljicu banja. 200 km od Beograda nije mnogo preći i uživati u podnožju planine Goč sa porodicom. Smeštaj je povoljan, kompletno opremljen stan od 38m2 u strogom centru Vrnjačke banje može se iznajmiti za 20 evra po danu.

Zaboravite radne obaveze, sve neprijatno što vam se dogodilo ostavite po strani. Prepustite se prirodi i njenim čarima da vas potpuno regeneriše, celodnevni boravak na svežem vazduhu delovaće okrepljujuće i na fizičko i na duhovno zdravlje porodice.
 

Pretraga