0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Dovoljno veliki stan za sve vaše snove

05.04.2018. | Izvor: Dragana Braković |

Svi podaci govore u korist tržišta nekretnina i konačno imamo neki pomak u odnosu na prethodni period.

 

Definitivno jedni od najtraženijih stanova jesu veliki stanovi od preko 150 m2, a kako je povećanje potražnje stanova uslovila sve povoljnija ponuda stambenih kredita, sada je pravi trenutak za kupovinu nekretnine.

Kupovina nekretnine jeste investicija za ceo život, zato pri kupovini moramo sagledati sve aspekte kako bi bili sigurni da je ta nekretnina baš za nas.

 

 

Za stanove preko 150 m2 uglavnom se odlučuju ljudi koji imaju velike porodice i kojima je bitno da svako od njih ima svoj kutak i mir. Prednost ovakvih stanova jeste da ćete često imati neku sobu višak koju lako možete pretvoriti u gostinjsku sobu, teretanu, biblioteku ili radnu sobu - sve to zavisi naravno od vaših potreba i afiniteta. Žene se naravno pre odlučuju da tu sobu viška pretvore u garderober.

Osim prednosti prostora tu je i prednost uređenja enterijera jer konačno nećete morati da brinete da li neki komad nameštaja neće odgovarati zbog dimenzija ili da li će prostor izgledati pretrpano. Jarke boje u dekorisanju možete koristiti bez bojazni da će prostor izgledati skučeno. Kod uređenja enterijera velikih stanova bitno je samo jedno pravilo – nemojte se plašiti eksperimentisanja.

 

Jedina mana velikih stanova jesu visoki troškovi komunalija - što je stan veće kvadrature, veći su  i izdaci. Ali šta je to naspram komfora koji dobijamo? 

Pretraga