0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Mobilna aplikacija nekretnine.rs

16.05.2018. | Izvor: Olga Mirković-Maksimović |

Poseta putem mobilnih telefona na nekretnine.rs iz godine u godinu beleži rast. Trenutno se nešto preko 50% poseta dešava putem mobilnih telefona i tableta.

 

 

Naša obaveza kao lidera među oglasnicima nekretnina je da pratimo trendove i odgovaramo na potrebe naših posetilaca. Upravo zbog toga smo i razvili android mobilnu aplikaciju za nekretnine.rs - koju možete preuzeti ovde.

 

 

 

 

Cilj aplikacije je da pomogne onima koji traže savršen dom da ga pronađu brzo, lako i da ostvare kontakt sa prodavcima nekretnina.

Za lakši pregled nekretnina tu je brz pregled fotografija i galerije sa mogućnošću uveličavanja slika, kao i virtuelni prikaz nekretnina. Brzo i jednostavno možete:
- kontaktirati agencije, investitore i prodavce putem telefona ili SMS-a,
- sačuvati izabranu nekretninu među omiljenima i pristupati joj jednostavno.
Posebno ističemo brz pristup uvek svežim oglasima – način da vidite nekretnine čim se nađu na portalu.

 

Korisnici mogu pretraživati prodaju i izdavanje: stanova, kuća i poslovnih prostora. Ukoliko žele mogu odabrati stanje objekta, tip objekta koji traže kao i lokaciju – što preciznije to bolje.

  

Za one koji tačno žele cenu i kvadraturu koja im odgovara tu je mogućnost pretrage po ceni i kvadraturi kao i filtriranje oglasa koji su se pojavili samo danas, onim koji imaju samo sliku ili samo virtuelnu turu.

Preuzmite aplikaciju i javite nam utiske.

Pretraga