0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Paunov breg – vaš dom

08.06.2018. | Izvor: Promo |

U srcu Banjice, nakon uspešno završene tri faze i useljenih preko 200 stanova, CPI Grupa i Paunov breg vam s ponosom predstavljaju svoju novu zgradu – Trg.

Zgrada će, u skladu sa celokupnim arhitektonskim izgledom stambeno – poslovnog kompleksa, imati sedam spratova. U ponudi su 92 stana čija se struktura kreće od 29m2 do preko 130m2, koliko imaju luksuzni penthouse stanovi smešteni na samom vrhu. Zamislite da i Beograd i Avalu imate na dlanu – upravo je takav pogled sa prostranih terasa poslednjeg sprata!

Kao i do sada, veliku pažnju smo posvetili organizaciji prostora stanova. Bilo da su jednosobni ili petosobni, stanovima u Paunovom bregu zajedničko je da nemaju nijedan m2 uzalud potrošenog ili zarobljenog prostora. Racionalno komponovanim prostorom zapravo štedimo novac naših stanara.

Pogledajte stanove u naselju PAUNOV BREG OVDE.

Vodeći računa o vodećim trendovima u građevinskoj industriji, u sve naše objekte implementirani su sistemi koji kasnije stanovanje čine finansijski isplativijim. Termo blok i tvrda vuna u kombinaciji sa petokomornim profilima sa niskoemisionim staklima omogućavaju vrlo mali utrošak energije za grejanje i hlađenje stambene jedinice. Ujedno, centralni sistem grejanja baziran je na očitavanju (i plaćanju) samo onoga što je zaista utrošeno.
Sa druge strane, estetika i funkcionalnost ni u jednom trenutku nisu zanemareni: i stanovi od 35m2 imaju odvojen spavaći prostor, a u stanu od 64m2 smeštene su dve spavaće sobe i vrlo komforna dnevna zona.

Koncept savremenog stanovanja podrazumeva da sve što je neophodno jednoj porodici bude “nadohvat ruke”, pa je na takav način organizovan i Paunov breg. Naš stambeni kompleks poseduje poštu, supermarket, kafe piceriju, menjačnicu, apoteku, hemijsko čišćenje, krojačke usluge, prodavnicu zdrave hrane…
Naravno da razumemo stanje na tržištu – baš zato smo sa bankom Societe Generale ostvarili ekskluzivnu saradnju i za svoje buduće stanare omogućili posebne pogodnosti. Svojim kupcima pomažemo u procesu prikupljanja dokumentacije za stambeni kredit, a naša banka Societe Generale nudi niz pogodnosti za one koji se odluče da baš kod njih uzmu kredit za svoj novi dom u Paunovom bregu. 

Na sajtu paunovbreg.rs možete da pogledate celokupnu ponudu stanova, ali i da ugovorite razgledanje oglednog stana. Uz to, naš tim arhitekata stoji vam na raspolaganju ukoliko imate bilo kakve nedoumice. Rana prodaja je u toku, a useljenje očekujemo krajem 2019. godine.
Dobro došli u Paunov breg!

Pretraga