0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Od sada: iOS APLIKACIJA za Nekretnine.rs!

01.08.2018. | Izvor: Olga Mirković-Maksimović |

Trend pristupa internetu i sadržajima na njemu putem mobilnih telefona je čini se nezaustavljiv. Ukoliko uporedimo podatke sa portala nekretnine.rs iz 2015 godine i danas: poseta sa mobilnih telefona je porasla za 237%. Danas, putem mobilnih telefona i tableta, sajtu nekretnine.rs pristupa 60% korisnika.

Kao lider na tržištu oglasnika nekretnina imamo obavezu da pratimo trendove ponašanja naših korisnika, te smo krenuli za mobilnom verzijom sajta, zatim smo pustili android aplikaciju i danas smo pokrenuli i iOS aplikaciju za nekretnine.rs.

iOS aplikacija za nekretnine je prva aplikacija na domaćem tržištu pokrenuta od strane oglasnika nekretnina. Aplikacije je namenjena kupcima nekretnina. Cilj aplikacije je da pomogne onima koji traže savršen dom da ga pronađu brzo, lako i da ostvare kontakt sa prodavcima nekretnina.

Korisnici mogu pretraživati prodaju i izdavanje: stanova, kuća i poslovnih prostora. Ukoliko žele mogu odabrati stanje objekta, tip objekta koji traže kao i lokaciju – što preciznije to bolje. Za one koji tačno žele cenu i kvadraturu koja im odgovara tu je mogućnost pretrage po ceni i kvadraturi kao i filtriranje oglasa koji su se pojavili samo danas, onim koji imaju samo sliku ili samo virtuelnu turu.
Dostupan je i bzi link za pregled najnovijih nekretnina – način da vidite nekretnine čim se nađu na portalu.
Za lakši pregled nekretnina tu je brz pregled fotografija i galerije sa mogućnošću uveličavanja slika, kao i virtuelni prikaz nekretnina. Brzo i jednostavno možete: 
- kontaktirati agencije, investitore i prodavce putem telefona ili SMS-a,
- sačuvati izabranu nekretninu među omiljenima i pristupati joj jednostavno.

Uživajte u korišćenju na vašem omiljenom uređaju i javite nam utiske.

Pretraga