0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

OVO NE SMETE da propustite - ovog meseca u Beogradu!

07.08.2018. | Izvor: Elevate Magazin |

Ove godine AVGUST nam donosi prelepe događaje u prestonici a mi smo za vas izdvojili nekoliko dešavanja koje nikako ne treba da propustite...

BELGRADE BEER FEST: Više od festivala
Belgrade Beer Fest je najmasovniji pivsko-muzički festival u jugoistočnoj Evropi. Za pet dana, koliko traje, poseti ga više od pola miliona ljudi, a takvu posećenost festival ima zahvaljujući osnovnim principima – besplatnom ulazu, izuzetnom muzičkom programu i širokoj ponudi domaćih i inostranih pivskih brendova.

Širenje tolerancije, otvorene granice, kao i urbani duh novih generacija osnovne su trajne ideje ovog festivala. Belgrade Beer Fest je otvoren za nove ideje koje donose mladi ljudi u pronalaženju novih načina za unapređenje promocije Srbije u inostranstvu kao moderne zemlje, atraktivne turističke destinacije i zemlje u kojoj vlada pozitivna klima za razvoj biznisa i kreativne industrije.

Zato ovogodišnji 16. Belgrade Beer Fest , koji će održati od 15. do 19. avgusta na Ušću, sa pravom će se održati pod sloganom Više od festivala.
Ove godine publika će moći besplatno da uživa u koncertima grupe The Stranglers i muzičke dive Rošin Marfi, čije nastupe organizatori sa ponosom najavljuju. Osim ljubitelja dobre muzike, uživaće i pivski sladokusci, koje očekuje najveći izbor industrijskih i kraft piva iz regiona, kao i piva sa preporukom iz celog sveta u okviru festivalskih zona Gostionica , Craft land i Embassy of Beer . Svake godine organizatori se brojnim novitetima predstavljaju u sve boljem izdanju, pa je za sve posetioce poruka ista – „Očekujte neočekivano“!

Britanska pop pevačica DŽESI VER u Beogradu
Britanska pop pevačica Džesi Ver održaće koncert 27. avgusta u rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u okviru letnje evropske turneje na kojoj promoviše nov album Glasshouse . Publika u Beogradu moći će uživo da čuje pesme poput Midnight , Selfish Love , Alone , Sam , kao i hitove sa prethodnih albuma.

BEOGRADSKI KARNEVAL BRODOVA
Manifestacija Beogradski karneval brodova održaće se 14. put 25. avgusta, a ima za cilj da okupi Beograđane i goste glavnog grada na beogradskim rekama. Ovaj događaj porodičnog karaktera sadrži program koji se odvija simultano na obali – kroz organizaciju kulturno-zabavnog programa na bini, dečjih radionica i sponzorskih zona, kao i na reci – kroz povorku okićenih brodova. Na kraju programa dodeljuju se nagrade za najlepše okićen brod, a manifestacija se tradicionalno završava spektakularnim vatrometom.

Gurmanluci na Fish Festu
Beograd je najveća gastronomska i turističko-zabavna manifestacija na reci u Srbiji. Do danas, tokom 10 godina – skuvane su tone najboljih jela od ribe, a posluženo na stotine hiljada posetilaca, organizovano više od 50 koncerata, u kojima su uživali Beograđani, posetioci iz Srbije i iz inostranstva. Uživajte i ove godine od 29. avgusta do 2. septembra.

Ovaj i još mnogo zanimljivih tekstova pročitajte u izdanju magazina Elevate za Jul 2018.

Pretraga