');
13
Nov
Prozori
privatna arhiva

Ako imate PVC PROZORE, treba da znate za OVAJ GENIJALAN TRIK!

facebook messenger viber
PVC prozori su pravi spas jer pružaju mnogo bolju izolaciju od standardnih prozora. Ipak, čak i PVC stolarija ima neke cake koje mogu da vam pruže dodatnu izolaciju i komfor, a retko ko zna za njih!

Malo ko zna da ovi prozori imaju letnji i zimski položaj koji nameštate u skladu sa svojim potrebama. Većina majstora će vam pri postavljanju prozor ostaviti u srednjem položaju, a na vama je da ga dodatno podesite ukoliko želite.

Za ovu caku prethodno morate da proverite da li na bočnoj strani prozorskog krila, tamo gde se nalazi ručica, imate vijke. Ukoliko vijci imaju rupe za zvezdasti šrafciger, onda svakako imate i zimska i letnja podešavanja prozora.

Pogledajte ponudu PVC stolarije i usluga.

Kada ste ustanovili da su vijci pogodni za podešavanje, onda, ukoliko želite da prozor namestite u zimski položaj, inbus ključem zavrtanj okrenite ka unutra i stan će vam odmah biti mnogo topliji.

Preuzmite potpuno besplatnu IOS aplikaciju Nekretnine.rs - Preko 120.000 oglasa za nekretnine na vašem telefonu ili tabletu. A tu je i Android aplikacija.

 

Opširnije pročitajte OVDE.