0
Loading...
0Moji Favoriti
Loading...
Mi tražimo za vas Ostavi oglas

Da li je ova prostorija u stanu postala potreba ili standard?

04.12.2018. | Izvor: Dragana Braković |

Šta je to tako malo, a bitna je stavka koju svaka domaćica mora imati u stanu? Pa narvno da je u pitanju prostor za odlaganje prehrambenih namirnica, tkz. ostava ili. špajz. Da li je ostava postala potreba ili standard, zavisi od toga kako ga koristite i koliko vam je bitan. Ostave su uglavnom mali prostori, gde ukoliko nema dobre organizacije red se za čas posla pretvori u haos.

Najjednostavnije rešenje za uređenje ostave jesu police. Neka budu postavljene tako da svakoj polici možete prići I iskoristiti maximum od prostora.

Iskoristite i ulazna vrata ostave, tako što ćete na unutrašnjoj strani vrata napraviti pregrade i poređati poklopce, začine ili postaviti vešalice I na njih zakačiti sav onaj veći pribor za koji nema mesta u kuhinjskim elementima.

Takođe možete i iskoristiti plastične činije koje ćete zalepiti ili ušrafiti u zidove I njima držat sve one male kesice kje se tako lako zagube po kuhinji.

Prazan prostor ispod polica možete iskoristiti tako što ćete na obične gajbice zakačiti točkiće ili jednostavno nabaviti kutije sa točkićima.

Pošto se za ostavu uvek preporučuje da police budu od poda do plafona nabavite jednu hoklicu koja će vam uvek stajati unutra.
Ostava ne mora uvek da bude čitava prostorija, tako da ukoliko nemate prostoriju koja je namenjena za ostavu ne očajavajte, ostavu uvek možete napraviti. Prazan prostor u hodniku ili rupa pored ormana - sve može da se pretvori u ostavu sa policama i kliznim ili harmonika vratima. 
I uzan i dubok prostor širine 30 centimetara može da se iskoristi da u njemu (u žičanim korpama koje se izvlače) stoje začini, testenine, tanjiri i ostale stvari koje se ne koriste svakodnevno. 

Preuzmite potpuno besplatnu IOS aplikaciju Nekretnine.rs - Preko 120.000 oglasa za nekretnine na vašem telefonu ili tabletu. A tu je i Android aplikacija. 

Pretraga