A&T BADEX

11000 Beograd

Srbija

Poslovni telefon:

Mobilni telefon:

 Ideja vodilja osnivača firme A&T BADEX je visoki standard, stručnost, tehnička inventivnost i organizovanost u oblasti kojom se bavimo, želja da naši proizvodi i usluge podignu kvalitet života u vašem stambenom, poslovnom i svakom drugom životnom prostoru. Postojimo od 2004. godine i naša osnovna delatnost je proizvodnja aluminijumske i pvc stolarije, uz kompletni prateći program - roletne, komarnici, ograde, grilje - žaluzine, aluminijumske okapnice, podprozorske daske, venecijaneri i trakaste zavese.

Standard našeg poslovanja je akcenat na prioritetu i važnosti potreba i želja svakog našeg klijenta. Pažljivo slušamo i u potpunosti ispunjavamo dogovorene zahteve koje kreiramo zajedno sa vama, u skladu sa vašim željama i optimalnim tehničkim rešenjima.

Vlastiti proizvodni pogon, znanje i stručnost zaposlenih omogućavaju nam da vam pružimo kompletnu ponudu.  

 

Svaka naša ponuda aluminijumske ili PVC stolarije podrazumeva: 

 

- Uzimanje tačnih mera za izradu stolarije

A&T BADEX obezbeđuje uzimanje tehničkih mera na vašoj lokaciji, kako bi se što preciznije i kvalitetnije izradila stolarija.

- Demontaža i uklanjanje stare (postojeće) stolarije

Naš tim će izvršiti demontažu postojeće stolarije, a potom je ukloniti iz vašeg objekta.

- Montaža nove stolarije

A&T BADEX obezbeđuje brzu i kvalitetnu montažu stolarije koju obavljaju visokokvalifikovani monteri.

- Servis

U skladu sa uslovima garancije, imate pravo na korišćenje servisa koji vam nudimo.

TAKOĐE SMO RADILI:

Hotel Orašac
Messer Beograd
Knez Mihailova 

 

 

Naša stolarija je mnogo više od elemenata spajanja unutrašnjosti i spoljašnjosti. Ona je otvorena za svetlost i pogled, ali je istovremeno i prepreka sa aspekta zvučne izolacije i zaptivanja od udara kiše. Sistem koji koristimo je u svim tim disciplinama uzor. On povezuje skladan izgled i najmoderniju toplotnu izolaciju, efikasnost i bezbednost, funkcionalnost i dugovečnost.

Postojan je u zaštiti životne sredine i uštedi energije, posebno ekološki prihvatljiv i ekonomičan zbog izvanrednih izolacionacionih svojstava. Zbog toga je sistem koji mi koristimo u svakom pogledu inteligentno rešenje.

Proizvodi:

- ALU stolarija

- PVC stolarija

- Prateći program ( roletne, komarnici, venecijaneri, okapnice, podprozorske daske...)