BASATA DOO

11000 Beograd

Srbija

Poslovni telefon:

Mobilni telefon:

 Basata je počela sa radom 2001. godine. Bavimo se prodajom, montažom, opremanjem, ugradnjom, servisiranjem i održavanjem bazena, sauna i fitnessa.
Osnovna delatnost su nam bazeni. Bavimo se ugradnjom opreme i tehnike u građevinske bazene. Takođe, vršimo održavanje vode u bazenima, bazenskim hemikalijama.
Pored bazena bavimo se i prodajom i ugradnjom finskih sauna, po vašoj zelji i meri vašeg prostora. Saune radimo od najkvalitetnijeg drveta finske omorike, belog bora, crvenog kedra, abashija. Takođe, ugrađujemo saunsku opremu po vasoj želji (inox-peći, sa mehaničkom ili digitalnom komandom, saunske pakete-kutlača, vedro, higro-termometar, peščani sat). Kod Basate možete svu opremu za saunu da kupite komadno. Od lamperije za kućicu saune, abashi drveta za klupe, saunskih lampi, vulkanskog kamena, saunskih vrata, i to sve u više modela i raznih opcija drveta.
Ovlašćeni smo dileri firme ASTRAL iz Španije, koja je renomirani proizvođač bazenske opreme, tehnike i hemikalija za bazene.
Roba se nalazi na lageru, tako da u svakom trenutku možemo da isporučimo bilo koji deo opreme neophodan za izgradnju privatnog ili javnog bazena.. 

 

Usluge:

- Izgradnja i izrada bazena

Pomažemo klijentima savetima u određivanju oblika, dimenzije i odabira bazena i opreme. Trudimo se da svakom klijentu omogućimo da napravi bazen u svom dvorištu. Basata vam omogućava da ugradite sami kupljenu opremu i tehniku. Svakom kupcu naše opreme, ako to želi da uradi sam, omogućavamo skicu i šemu za ugradnju opreme, tehnike i cevnog razvoda. Firma Basata, u svakom trenutku može da isporuči bilo koji deo opreme, tehnike, kao i rezervne delove. Bazensku opremu uvek imamo na lageru.

Iz ponude izdvajamo sledeće vrste bazena:
- ukopne
- građevinske (rezidencijalne i komercijalne)

 

- Oprema i tehnika za bazene

Da bi Vaš bazen bio lep i funkcionalan, potrebno ga je dobro opremiti. Kod nas ćete pronaći sve što Vam je potrebno: reflektore u raznim bojama, merdevine, skakaonice, usisivač, tuš... 

 

- Hemikalije za bazene

Da li ste znali da voda u vašem bazenu ne mora da se menja i po nekoliko godina ukoliko se koriste odgovarajuce hemikalije?
Nudimo vam najveći izbor hemikalija, kao i uputstva za njihovo pravilno korišćenje. Neka od osnovnih uputstava možete preuzeti sa linkova ispod:
1. Uputstvo za korišćenje bazenskih hemikalija
2. Upotreba algicida, flokulatn i uporedna tabela za primenu hemijskih sredstava