KOLAŽ

11000 Beograd

Srbija

Poslovni telefon:

Mobilni telefon:

Farbara “Kolaž” važi za lidera u svojoj branši. Dugogodišnje radno iskustvo stekli smo svojim predanim radom i težnjom da Vama pružimo najbolju moguću uslugu.

Osnovna delatnost farbare “Kolaž” je prodaja boja, lakova i drugih gradjevinskih materijala. Svakodnevno snabdevamo tržište različitim materijalom i opremom za uredjenje stambenog i poslovnog prostora.

Sve što Vas zanima u vezi hidroizolacije, fasada za kuću, gips karton ploča, boja za farbanje auta farbara “Kolaž” može da Vam ponudi. Kod nas možete pronaći veliki izbor lakova za kamen, mermer i ciglu, razredjivača za ubrzavanje i usporavanje sušenja, boja za plovne objekte, kade i pločice, gitova, lepkova, gips karton ploča.

Materijal za hidroizolaciju koji Vam mi nudimo sa sigurnošću će rešiti sve probleme koje imate sa vlagom bilo da se radi o horizontalnoj ili vertikalnoj. 


Miksovanje boja za krečenje unutrašnjih zidova ili fasade kuće, kao i njihov prikaz u stvarnom prostoru jedna je od posebnih pogodnosti farbare “Kolaž”. U svojoj ponudi za Vas smo pripremili veliki spektar boja različitih proizvodjača. Možete sami odabrati ili dozvoliti nama da Vam preporučimo miksovanje odredjenih boja. Boje su predvidjene za farbanje kako enterijera tako i eksterijera.

Ukoliko želite da zidovi, prozori ili fasada Vaše kuće budu jedinstevni nudimo Vam i veliki izbor blještavih efekata i šljokica za boje, tapete domaćih i stranih proizvodjača, ukrasne bordure, stikere za pločice, vitraž folije za staklo, UV sigurnosne folije za staklo i dekorativne lajsne.

Nismo zaboravili ni na naše najmladje kupce. Za njih smo pripremili samolepljive tapete sa likovima iz crtaća. 


Ako sami niste vešti u tome mi Vam možemo obezbediti vrhunske majstore koji ce Vam svojim veštinama ulepšati dom, bilo da se radi o unutrašnjem prostoru ili fasadi kuće.

Pored auto kozmetike kod nas možete pronaći i veliki izbor boja za farbanje auta. Nudimo Vam precizno odabrane nijanse boja za farbanje auta u sintetičkoj, akrilnoj ili metalik boji.

Proverite zašto smo najtraženiji, Vaša farbara „Kolaž“. 

Nove zgrade

NOVO
Stan na Lekinom Brdu u ulici Boze Jankovica u LUX kategoriji. Raspored: - Kuhinja - Dnevna soba sa trpezarijom - Kupatilo - 2 spavace sobe U izradi su korisceni najkvalitetniji mat...
NOVO
Stan na Lekinom Brdu u ulici Boze Jankovica u LUX kategoriji. Raspored: - Kuhinja - Dnevna soba sa trpezarijom - Kupatilo - 2 spavace sobe U izradi su korisceni najkvalitetniji ma...
NOVO
Prodaja stana u novogradnji-Pantelej. Stan je izuzetne funkcionalnosti, sastoji se od dve spavace sobe,hodnika,kupatila,toaleta,dnevnog boravka sa trpezatijom i kuhinjom. Prazan,od...
NOVO
Prelep, uknjižen stan na odličnoj lokaciji! Novogradnja - cena sa povratom PDV-a! Komforan stan, prelepog rasporeda! WIN NEKRETNINE 021/66-22-700
NOVO
Prodajemo stanove u novogradnji koja nalazi se u Zemunu, u neposrednoj blizini stadiona Teleoptik. Ova novogradnja je kombinacija vrhunskih materijala, savremenog i modernog dizajn...

Magazin

22
Jan
Platiće vam da živite u ovom italijanskom selu tri meseca!