');
14
Jan
stanovi kombo
privatna arhiva

Kakve stanove u celoj Srbiji možete da kupite za manje od 50.000 EVRA

facebook messenger viber
Za 38.000 do maksimalno 50.000 evra možete naći veoma udoban i praktičan stan i konačno rešiti stambeno pitanje. Širom Srbije, od Niša do Novog Sada imate veliki izbor manjih, ali i velikih, komfornih stanova od 35 pa sve do 90 kvadratnih metara.

Gotovo svi su u novim ili renoviranim zgradama, i u urbanim delovima grada, u blizini gradskog prevoza, velikih marketa, škola, bolnica... Pogledajte i uverite se i sami kakve stanove u celoj Srbiji možete da kupite za manje od 50.000 evra:

Kneževac, Rakovica - 40 kvadrata za 42.000 evra

privatna arhiva Kneževac, Rakovica

Novi uknjiženi stanovi, luks gradnja, useljivi odmah. Moguća kupovina na kredit banke. Zgrada se nalazi na 30 metara od stanice gradskog prevoza, u krugu od jednog kilometra su vrtić, škola, dom zdravlja i ostali značajni sadržaji.

Smederevo - 90 kvadrata za 48.000 evra

privatna arhiva Smederevo

Svetao, dvostrano orjentisan stan, sa velikim dnevnim boravkom i prostranim sobama. Kompletno renovirana kuhinja. Blizina prodavnica, pekara, pošte, pijace, apoteka, bolnice, škole. Parking u dvorištu, u izuzetno mirnom kraju bez buke.

Beograd - Manji dvosoban stan u novoj zgradi za 38.000 evra

privatna arhiva Braće Jerković

Ako vam ne treba lift, predstavljamo vam stan na četvrtom spratu u novogradnji u naselju Braće Jerković, od 35 kvadratnih metara. Ovde imate dve sobe, odnosno spavaću sobu i dnevni boravak, tako da je stan idealan za ljude kojima treba nešto više od garsonjere i jednosobnog stana. U blizini imate centar za rekreaciju i veliki market. Prednost je i mali trošak za infostan, što je značajna ušteda na godišnjem nivou.

Batajnica stan od 43 kvadrata za 43.000 evra

privatna arhiva Batajnica

Vrlo kvalitetna novogradnja na odličnoj lokaciji u Batajnici. Zgrada je u blizini gradskog prevoza 73, 702, 703, 706 i 706E, kao i škole, vrtića, marketa i ostalih sadržaja.

 

Kopaonik - 35 kvadrata za 42.500 evra

privatna arhiva kopaonik

Objekat ima ukupno 4 sprata, parking i još mnogo toga što boravak u njemu čini jako ugodnim. Stan je površine 35m2, poseduje odvojenu spavaću sobu, trepezariju sa kuhinjom i dnevnim boravakom, kupatilo i terasu. Opremljen PVC stolarijom, italijanskom keramikom i kupatilskom galanterijom, etažnim podnim grejanjem sa zasebnim kotlom.

Opširnije pročitajte OVDE.