');
15
Feb
Creative NekPro
privatna arhiva

Program za nekretnine Creative NekPro

facebook messenger viber
Mnogi vlasnici agencija za nekretnine prepoznali su benefit softverskih sistema za upravljanje nekretnina. 40% agencija za posredovanje u prometu nekretninama je već ukazalo poverenje takvim poslovnim sistemima i optimizovalo svoje poslovanje. Budući da je klijent najvažniji učesnik u bilo kom poslu sa nekretninama, održavanje čvrstih odnosa sa klijentima je prioritet broj jedan agentima za nekretnine.

Mnogi softveri za real estate poslovanje imaju opcije upravljanja odnosa sa klijentima - upravljanja kontaktima, mogućnost segmentiranja klijenata kao i raznolike marketinške alate za upravljanje kampanjama. Pored toga, ovakvi sistemi značajno mogu uštedeti vreme jer mogu automatizovati mnoge rutinske stvari i upravljati celim ciklusom posla agenta - od inicijalnog unosa nekretnine za prodaju ili izdavanje, preko automatskog oglašavanja i ažuriranja oglasa na svim portalima do evidencije pregovora sa kupcima i pripreme dokumentacije za realizaciju samo transakcije.
Predstavićemo vam softvere za upravljanje nekretninama koji su najpopularniji na našem tržištu. Proverite njihove funkcionalnosti da biste pronašli savršen izbor za vaše poslovanje.

Program za nekretnine Creative NekPro namenjen je agencijama za posredovanje u prometu nekretnina, a sa ciljem što kvalitetnijeg pružanja usluga klijentima i bržeg i lakšeg upravljanja istim u ponudi.

Program koji smo razvili pruža mogućnost brzog i lakog unosa nekretnina i klijenata te brzog kreiranja ponuda. Rezultat je višegodišnjeg istraživanja tržišta, saradnje sa stručnjacima i agencijama koje ga koriste i svojim predlozima pomažu u njegovom unapređivanju.

Rad na programu za nekretnine Creative NekPro moguć je sa bilo kog računara koji ima pristup internetu. Opcija sinhronizacije podataka omogućava objavu nekretnina na web sajtu agencije kao i automatsko objavljivanje na drugim portalima za nekretnine.

Program za nekretnine baziran je na web tehnologijama i kao takav dostupan je preko web pretraživača. Creative Web kontinuirano radi na razvoju programa i svim korisnicima periodično nadograđuje najnoviju verziju.