22
Dec

Gde žive poznati?

Životi poznatih su nas oduvek intrigirali. Uvek se pitamo, gde izlaze, sa kim se druže, šta jedu, gde žive... Mi vam ovaj put predstavljamo gde žive Bred Pit, Riz Viterspun, Hale Beri, Sandra Bulok, Dženifer Lopez .

Po pisanju francuskog lista  Nis Matin Bred i Anđelina su pre 3 godine potpisali ugovor o lizingu 70 miliona dolara vrednog zamka.Zamak Miraval se nalazi na imanju od skoro 400 hektara u južnoj Francuskoj. Recimo samo da nije zapušten J. Ima 35 spavaćih soba, a može da se pohvali vinogradom, jezerom, šumom i 20 fontana. Poseduje spoljašnji i unutrašnji bazen, teretanu za nju i njega kao i ogromnu banket salu. Pristupni pput do zamka je dugačak 3 milje (4.8 kilometra).


Riz Viterspun je vlasnica kuće u Odžeju u Kaliforniji od 6.9 miliona dolara. Kuća je nekada bila u vlasništvu reditelja Harolda Ramisa (Isterivači duhova ). Kuću je projektovao Volis Nef dvadesetih da bude ambar. Arhitekta Ostin Pirpoint je četrdesetih godina redeizajnirao ambar kako bi mogla da se koristi za život.  Kuća je bila objavljena u čuvenom magazinu o arhitekturi „House Beutiful“.


Hale Beri je u 2001. godini kupila kuću u mediteranskom stilu na Beverli Hilsu za 2.275 miliona dolara. Ova kuća, po holivudskim standardima mala, ima samo dve spavaće sobe i dva kupatila ali izuzetnog dizajna na parceli od 53 ara. Kuća je trenutno na prodaju za 5 miliona dolara.


Kuću Dženifer Lopez u Kaliforniji specijalno je redizajnirano poznati dizajner Majkl Vorkmen samo za nju i njene potrebe. „Dženifer je želela apsolutnu eleganciju, ali smo mi vodili računa da ne izgleda prenatrpano ili konzervativno“ Kaže Vorkmen i dodaje „Želeli smo da bude graciozna sa baš koliko treba glamura“.


Sandra Bulok je u 2010 nakon razvoda kupila viktorijansku kuću u Nju Orleansu. Po pisanju „CasaSugar“ Sandra je kuću platila 2.25 miliona dolara. Kuća je sagradjena  1860. godine i ima 5 soba i 4.5 kupatila na 615 kvadratnih metara kuće.