21
May
smart home
privatna arhiva

BUDUĆNOST JE POČELA!

facebook messenger viber
Posle pametnih telefona i televizora, i stanovi su postali pametni. Vlasnici stanova koji imaju na raspolaganju Smart House sistem ne moraju komšijama da ostave ključeve kako bi im oni uključili grejanje, bojler ili proverili da li je neki uređaj ostao uključen.

I ne samo to! Smart House sistem omogućava korisnicima da uključuju i isključuju svetla u stanu, podižu i spuštaju roletne, čak i kada su na drugom kontinentu. Kada se s puta vraćaju kući, ili umorni s posla, u njihovom domu mogu da ih dočekaju omiljena muzika i topla voda za šolju čaja.

Smart House sistem je popularan širom sveta jer je veoma koristan i ako ste pomislili da je reč o naučnoj fantastici, prevarili ste se – Smart House sistem će uskoro moći da imaju stanovnici srpske prestonice koji se budu uselili u Wellport – prvi kondominijum na Novom Beogradu.

privatna arhiva smart home 2

U tom savremenom stambenom kompleksu, koji gradi renomirana izraelska kompanija Shikun&Binui Group, svi tipski stanovi će imati ugrađenu pripremu za Smart House sistem, dok će stanovi na penthaus nivou imati celokupan sistem sa osnovnim paketom kontrola.