12
Jun

Letnja akcija koja se ne propušta – italijanski stanovi u centru Beograda na popustu

Zgrada je energetski efikasna, nosi energetski pasoš B, a stanovi su dizajnirale italijanske arhitekte uz domaće renomirane projektante. Maksimalna zvučna i termička izolacija obezbeđuje izuzetan komfor, uz minimalnu potošnju energenata.

U novom stambeno-poslovnom objektu u Ulici Ruzveltovoj broj 34 u Beogradu, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika, hotela Zira i Tehničkih fakulteta možete kupiti vrhunske stanove i garažna mesta, po kvalitetu na nivou sličnih objekata u Italiji.

Obezbeđeno je rezervno napajanje električnom energijom preko dizel agregata, centralna klimatizacija i grejanje preko toplotne pumpe. Sve to predstavlja garant udobnog života uz vođenje računa o životnoj sredini i nasleđu koju ostavljamo našoj deci.

Edil Italiana

Dva Šindlerova lifta povezuju stanove s podzemnom garažom. Ograde su od inoksa, sa staklenom ispunom. Spratna visina iznosi 282 cm.

U sobama su postavljeni hrastovi beljeni parketi,  dok je u hodnicima najkvalitetnija granitna keramika.

Ozelenjeno dvorište je tu samo za stanare, dok recepcija i video nadzor daju dodatnu sigurnost i prijatan ugođaj. U pitanju su stanovi za kupce sa stilom, koje imaju visoka očekivanja.

Izuzetan sklad objekta sa svojom okolinom, sa pogledom na Dunav i na centar grada, prisustvo obližnje Zvezdarske šume, izbor boja i prirodnih materijal, komfor pojedinačnih prostorija za svakog člana vaše porodice su samo neke od prednosti ovog objekta.

Edil Italiana

Bravarija aluminijum drvo, italijanska unutrašnja vrata, sigurnosna ulazna vrata i komplet italijanska kupatila pored estetike obezbeđuju trajan kvalitet.

Prepoznatljiva ventilisana fasada sa karakterističnom strukturalnom fasadom na uglu objekta privlači pažnju kupaca i prolaznika.

Edil Italiana

Imajući u vidu da su kupci u Srbiji sve više izbirljivi sa tačno odeđenim kriterijumima koji moraju biti ispunjeni, investitor Edil Italiana Uno je ovim projektom uspeo da u potpunosti približi našim kupcima zapadne kriterijume kvaliteta koji diktiraju nove trendove i daleko veći standard onoga što kupac dobija za svoj novac.

Naš kvalitet se lako prepoznaje!

Pozivamo vas da do 15. jula 2019. godine iskoristite poseban letnji popust od 3 do 5% za direktne kupce bez posrednika.

Stanovi su odmah useljivi, uknjiženi bez tereta.

Radujemo se vašoj poseti.

Edil Italiana Uno
Kneginje Zorke 30, 11000 Beograd
tel: +381 11 24 59 933, +381 63 636 532, +381 63 636 592
tel/fax: +381 11 24 59 913
email: office@edil-italiana.com
website: http://www.edil-italiana.com/

Najčitanije iz magazina
Vidite više