21
Apr

ŽIVOT I RAD NA JEDNOM MESTU - Organizujte svoj život u najboljem delu Novog Beograda

Zgrada Square 43 pozicionirana je na početku ulice Milutina Milankovića, koja se poslednjih petnest godina razvila u poslovni kompleks sa svim potrebnim socijalnim sadržajima duž leve strane ulice.

Zgrada Square 43 je projektovana kao poslovno-stambeni kompleks sa odvojenim ulazima za stambeni i poslovni deo zgrade.

Fasada zgrade oblikovana je kombinacijom opeke u stambenom delu i staklene fasade u poslovnom delu objekta.
square43

Projektom Square 43 je postignuta organizacija života i rada na jednom mestu.

Stambeni deo Square 43 odiše komforom i mirom. Objekat ima devet etaža sa ukupno 55 stanova, sa maksimum 6 stanova po etaži.

U objektu su projektovani dvosobni stanovi od 60m2, dvoiposobni od 75m2 i troiposobni od 96 i 115m2, kao i višesobni stanovi sa terasama dvorištima na vrhu zgrade.
square43

U prizemlju se nalazi ulazni lobi sa obezbeđenjem.

Podzemne etaže su namenjene za parkiranje. I tu je predviđen poseban komfor širokim komunikacijama i vanstandardno velikim garažnim mestima na kojima, osim parkiranja automobila, imate mesta i za svoj voljeni motor, bicikl ili trotinet.

Ukoliko vam nedostaje ostava za odlaganje zimskih i letnjih guma, skija ili kofera, lako ćete na svom garažnom mestu da formirate boks za ostavu i nećete opterećivati životni prostor stvarima koje ne moraju da vam budu svakodnevno pri ruci.
square43

Kako je renomirani projektantski biro ZAP ujedno i suinvestitor na ovom projektu, projektantski tim je uspeo, uz poštovanje visokih standarda energetske efikasnosti, da velikim staklenim frontovima unese što više sunca u dnevni boravak svakog stana.

Zaštita od sunca je obezbeđena Hunter Douglas spoljnim žaluzinama koje su se do sada viđale samo u ekskluzivnim poslovnim objektima.

Kupcima je omogućeno da, od ponuđene palete renomiranih svetskih proizvođača, sami biraju materijale za završnu obradu zidova, podova i sanitarija.
square43

Ukoliko se odlučite za stan u objektu Square 43, sačekaće vas prodajni tim investitora i pružiti bam sve potrebne informacije, kako biste lako i jednostavno doneli odluku o kupovini i uređenju svog životnog prostora.