02
Aug

TOP 5 kuća u Boki kotorskoj koje ODUZIMAJU DAH!

Izdvojili smo za vas pet impozantnih lepotica - OVIH PET KUĆA su prvi biseri Boke kotorske, pogledajte kako izgledaju!

Kotor  - ukoliko ste ikada sanjali da imate svoje malo polu ostrvo i na njemu kamenu kuću - vaš san može da se ostvari.
Poluostrvo je se nalazi u predivnom primorskom seocetu Ljuta, tik na obali mora i gleda da ulaz u Kotorski zaliv. Dimenzije poluoostrva su 21x12,80 a kuća sama ima 165 kvadratnih metara i 4 spavaće sobe, 3 kupatila i privatni parking. Vezovi za brodiće se nalaze sa tri strane i zaista je čine jedinstvenom na ovom potezu Jadrana.

Perast - kuća sagrađena između 17. i 18. veka, bivša rezidencija slavnog crnogorskog slikara Tripa Kokolja (1661 - 1713).

Kuća u Boki 05
Kuća sama po sebi je pravo umetničko delo, u njoj stanuje istorija i nalazi se na svega 50 metara od mora. Mediteranska lepotica sa 6 spavaćih soba. 4 kupatila. 242 kvadratna metra ukupno, na 344 metara kvadratnih placa. Pogled koji se pruža je neverovatan, na Verige i čuveno ostrvo Gospa od Škrpjela.

Kotor, Ljuta – autentična kamena vila na obali mora Kuća u Boki 03
Ljuta je zbog svoje bogate istorije i niza autentičnih kamenih luksuznih kuća na prvoj liniji do mora, svrstana je u jednu od najtraženijih i najelitnijih lokacija na crnogorskom primorju. U centru naselja Ljuta nalazi se barokna crkva posvećena Svetom Petru. Ova kamena vila ima 235m2 i prostire se na placu od 275 metara kvadratnih. U njoj je ukupno 11 prostorija od čega su 7 spavaće sobe.

Kotor - Prčanj - kamena palata sa svojom plažom Kuća u Boki 02
Delimično renovirana kamena na prvoj liniji do mora, sa svojom plažom, u neposrednoj blizini marine s vezovima za jahte, u Prčnju. Palata se se sastoji od četiri prostrane etaže s velikim brojem prostorija – sadrži ukupno 8 spavaćih soba, 3 dnevna boravka, tavernu, pet kupatila, dva toaleta, dvije ostave i jednan garderober.

 

Kotor - Perast - kamena kuća sa predivnim pogledom za zaliv, potpuno opremljena i renovirana
Kuća u Boki 04
Kuća  i dvorište zauzimaju zemljište površine 82m2, s prostranom terasom ispred kuće, površine 43m2. Vila ima tri etaže površine po 32m2:
Prizemlje:  dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom.
Prvi sprat: glavna spavaća soba, s pogledom na more i 1 kupatilo.
Drugi sprat: 2 spavaće sobe s pogledom na more i 1 kupatilo.

Najčitanije iz magazina
Vidite više