11
Sep

Evo šta je VEOMA VAŽNO pri izboru stana ZA STUDENTA!

Izbor stana za budućeg studenta nije lak. Studenti koji ne žele ili ne mogu da žive u Studentskim domovima, ne retko biraju opciju da žive u blizini neke od 14 studenstkih menzi.

Voždovac zbog toga nije loš izbpor za studente. U okviru studenstkog doma 4. april nalazi se i menza “Voždovac”. Na Voždovcu se može naći preko 200 stanova za izdavanje u ovom trenutku. Pored ove menze na Voždovcu se nalazi i menza “Farmaceut”.

Zvezdara je takođe poprilično popularna. Za Zvezdari se nalaziu studentski dom “Patris” i u okviru njega i istoimena menza. Na Zvezdari trenutno postoji preko 80 stanova koji se mogu iznajmiti, taj kraj grada je veoma popularan i ukoliko je vaš prvi izbor morate biti zaista brzi u razgledanju stanova koji su ušli u najjuži izbor. Na Zvezdari se nalazi i studentski dom Rifat i istoimena menza. 

Na Karamurmi, u blizini kružnog toka se takođe nalazi studentski dom sa menzom “Karaburma”. U samoj blizini je Hala sportova “Pionir” - štoje idealno za one koji se bave sportom. Izbor stanova za iznajmljivanje ka Karaburmi možete dobiti klikom na link.

Restoran i studentski dom “Košutnjak” se nalaze u okviru poznate beogradske zelene oaze “Košutnjak”. Ukoliko želite da budete u blizini ive park šume birakte opštine Čukarica i Rakovica.

Na Bulevaru kralja Aleksandra I se nalaze i istoimeni studenski dom i menza. U blizini su i Pravni Fakultet, ETF, Mašinski fakultet, Građevinski fakultet. Na Vračaru nije jednostavno naći povoljan stan za iznajmiti - ali svakako vredi pokušati jer je sve što je studentu potrebno zaista blizu.

U okviru doma “Žarko Marinković” se nalazi i studentska menza. U Zemunu se mogu pronaći povoljni stanovi za iznajmiti - i vaš izbor je onda Gornji grad Zemun. Pored ove u Zemunu se nalazi i menza “Agronom”. 

U okviru kampusa na Novom Beogradu se nalazi i menza. Ukoliko želite stan u toj okolini birate blok 38, blok 37, Genex i Fontanu. Na Novom Beogradu se nalazi i menza “Glumac” u blizini Akademije.

Studentski restoran Mirko Mitrović spada u manje menze - ima svega 40 mesta. Nalazi se na Dušanovcu

Na Paliluli se nalazi studentski restoran “Đušina” koji je poprilično velikog kapaciteta - 200 mesta i dnevno se podeli oko 1.500 obroka u njemu. Na Paliluli je lep izbor stanova za izdavanje.

U samom centru grada se nalazi menza “Obilićev venac”. U neposrednoj blizinu su Filozofski fakultet, Filološki fakultet, Matematički fakultet, Hemijski fakultet. Stan u centru prilagođen studentima nije jednostavno pronaći a izbor uvek možete da pogledate na nekretnine.rs.