');
12
Sep
zlatobir gomax
Promo

Koliko je bitan dobar pogled?

facebook messenger viber
Stan bez terase je kao torta bez jagoda. Nema lepšeg osećaja od popodnevnog izležavanja dok se ispred vas širi panorama Zlatibora.

Tako dobri pogledi su dragoceni jednako kao i stanovi, i jednom kada se zaljubite u pogled sa terase neće vam pasti na pamet da promenite mesto stanovanja ili odmora.

Zamislite da se svaki dan budite sa pogledom na panoramu centra Zlatibora, Gondolu i Ski centar Tornik. Tržni centar, Pijaca i Autobuska stanica na dohvat ruke, grad pred očima, a vi uživate u pogledu koji se pruža sa terase.

Promo zlatobir gomax

Vila Gomax II – Wellness & Spa je novi apartmanski objekat na samo 500m od Zlatiborske pijace i Tržnog Centra. Ski staza Obudojevica je udaljena 300m. Objekat sadrži recepciju, Wellness & Spa i stanove sa jednom spavaćom sobom idealnih kvadratura od 33m2 do 36m2. Praktično je idealan i za život i za odmor. Svi oni koji žele da vreme provode u intimi a da isto tako imaju brzo rešenje kada šetaju ka gradu… Uostalom, prevoz vam neće ni trebati jer svuda možete peške.

Promo zlatobir gomax

Stanovi su pritom toliko osvetljeni da ćete jednostavno morati da se probudite sa prvim zracima sunca i uživate u novom danu i veličanstvenom prizoru, a na kraju dana sa fantastičnim pogledom na zalazak sunca ispijate svoje omiljeno piće.

Cene apartamana već od 1400/m2

Izbora je previše, ali kvalitetnih pogleda  je premalo. U slučaju da i dalje niste uspeli da nađete nešto što je prihvatljivije ili u opuštenijoj varijanti, uvek to možete da učinite klikom na link www.agentpronekretnine.com

Takođe dodatne informacije možete dobiti putem telefona,

031/38 41 933 i

064/231 80 30