24
Sep

Čim ugledate ovaj izlog, poželećete da kupite stan

Nova poslovnica “Riviera nekretnina” zadovoljava potrebe i najzahtevnijih klijenata.

Agencija “Riviera nekretnine” rešila je da obraduje sve svoje sadašnje i buduće klijente otvaranjem nove poslovnice u Beogradu. Nova poslovnica smeštena je na Slaviji, na uglu ulica ugao Makenzijeva i Alekse Nenadovića, a sa radom će krenuti i 27. septembra.

Na ovaj potez, čuvena agencija se odlučila kako bi adekvatno mogla da odgovori na sve veći broj zahteva klijenata, ali i u cilju unapređenja poslovanja po uzoru na zapadnoevropski način poslovanja, na čijem tržištu posluje i osnivač firme.

Među komparativnim prednostima nove poslovnice jeste to što gleda na dve ulice, veoma značajne i prometne. Posebno se izdvajaju dva velika izloga, u kojima su postavljeni panoi sa prikazom nekih od najinteresantnijih nekretnina u prodaji.

 

Cilj je da klijenti na području Vračara, Zvezdare i Voždovca budu što bolje informisani o aktuelnoj ponudi. Sve posetioce dočekaće ljubazno osoblje, menadžer i agenti, koji će ih sa zadovoljstvom, uz kafu i sok, što detaljnije informisati i u najkraćem mogućem roku odgovoriti svim njihovim potrebama, po najboljim uslovima.

- Prošla su vremena komunizma i dogovorne ekonomije. Na tržištu će opstati samo oni koji uvažavaju potrebe klijenta, bore se za njega, trude se za njegove potrebe i ostvare uslove kao što bi i za sebe. Zato je naša krilatica:“Klijent je bog, klijent je uvek u pravu”. Upravo je to ono što naši zapadnoevropski osnivači žele i potenciraju i intenzivno zahtevaju od menadžmenta firme – kažu nam u “Riviera” nekretninama.

Poslovnica Riviera nekretnine

Ceo pravni tim, kao i licencirani agenti, prošli su sve vrste obuke: pravnu, građevinsko-arhitektonsku i marketinšku. Svi oni danonoćno analiziraju i proveravaju dokumentaciju, kako ne bi došlo do propusta i kako bi osigurali da za klijenta ne dođe do nekih problema.

- Loša reč se daleko više čuje nego ona dobra. S tim u vezi, osim ove vrste pomoći ,mi uvodimo i novinu u poslovanju, što je redak slučaj kod nas. Po obavljenom posredovanju i zaključenju ugovora, mi izvršavamo sve potrebne radnje u ime kupca. Prevodimo sve obaveze prenosa na ime kupca (komunalije, struja, voda), podnosimo zahtev za obračun poreza u poreskoj upravi, kao i brojne druge radnje kako bismo klijenta oslobodili velikog gubljenja vremena – poručuju čelnici agencije.

Kao dobar privrednik, agencija “Riviera nekretnine” pazi na interese i kupaca i prodavaca.

- Prodavcima nudimo stručnu pomoć oko određivanja cene, dok brigu o oglašavanju i promociji nekretnine poveravamo najstručnijem timu licenciranih agenata, kao i medijima koji će istu prezentovati u najboljem mogućem svetlu. A ako ne pronađemo kupca u roku od mesec dana od dana potpisivanja ugovora, vlasniku dajemo 100 evra na poklon. Time im garantujemo brzu realizaciju – kažu oni.

Izlog Riviera nekretnine

Takođe, pored brojnih kampanja i akcija za prodavce i kupce stanova, „Riviera nekretnine“ planira i specijalnu ponudu za vlasnike placeva.

U saradnji sa evropskim fondovima vlasnicima placeva obezbediće finansiranje od idejnog rešenja, pravnih poslova, preko plaćanja direkciji i ostalih komunalija, pa sve do izgradnje “ključ u ruke”. Tako će sam vlasnik biti u mogućnosti da postane investitor i svoj kapital, kroz prodaju stanova, unovči po najboljoj mogućoj ceni.


U svakom slučaju nesumnjivo je da će Vam "Riviera Nekretnine" i nadalje biti pouzdan partner,bliža i pristupačnija više nego ikad sa nizom pragmatičnih i konstruktivnih noviteta u poslovanju i odnosu prema klijentima.Dođite i uverite se,mi smo tu od 8h do 20h časova za vas svakog radnog dana,pa i subotom.

Logo Riviera nekretnine

Za više informacija:

Riviera nekretnine
Adresa: Kneza Miloša 6, Stari Grad, 11000, Beograd
telefon: +381 60 011 5870
email: office@nekretnineriviera.rs
website: http://www.nekretnineriviera.rs/stan-beograd/