');
01
Jun
Zlatibor
privatna arhiva

OVO JE APARTMAN sa najlepšim pogledom na Zlatiboru!

facebook messenger viber
Svedoci smo velike ekspanzije gradnje na Zlatiboru. Zaista možemo reći da su i ponuda i potražnja velike, kao i da cena placeva i dalje raste.

Mnogi će reći da centar i širi centar Zlatibora prenatrpan novim zgradama, koje niču kao pečurke posle kiše i da je ova planina time izgubila svoju autentičnost i lepotu. Ali, to ne mora da bude tako.

Ukoliko cenite svoj mir, znajte da je baš za vas izgrađen apartmanski objekat po najvišim standardima. Zgrada se nalazi na mirnom i sunčanom delu Zlatibora, s prelepim pogledom na planinski krajolik, šetalište, spomenik i skijalište Tornik. Udaljena je oko jedan kilometar od crkve i zgrade Kulturnog centra.

Zgrada je odmah useljiva i izgrađena od visokokvalitetnih materijala sa svim potrebnim atestima i sertifikatima proizvođača, kao i sertifikatom o energetskim svojstvima zgrade (energetski pasoš).
Promo zlatibor

Svi apartmani poseduju hrastove podne obloge “Tarkett – Salsa” i granitnu keramiku, uvoz iz Italije (I klasa). Spoljašnja stolarija je aluminijum-drvo, dok je unutrašnja prirodno drvo. Roletne su aluminijumske sa elektro-motorom, grejanje etažno, a radijatori sa ugradnim elektro-kotlovima namontiranim u zid kupatila. Kupatila su opremljena nemačkim “Grohe”ugradnim vodokotlićima, baterijama i slavinama, dok su tuš- kabine brenda Huppe”. Prohromski bojleri su zapremine 80 litara i povezani su tako da daju svežu toplu vodu i u kuhinji.

Stanovi su površine od 30 do 65 m2 (sa jednom ili dve spavaće sobe). Stanovi u prizemlju imaju sopstveni ulaz iz dvorišta. Svaki stan poseduje terasu i numerisano parking mesto. Zgrada je uknjižena u Katastar nepokretnosti, a stanovi su upisani u List nepokretnosti broj 6598 KO Čajetina (svojina privatna 1/1, vlasnik investitor TP “Palisad” d.o.o. Čajetina, tereta nema).
Promo zlatibor

Apartmani nude fantastičan pogled, kao i mir.Tako dobar pogled je zaista dragocen i kad se jednom zaljubite u vidik sa svoje terase, nećete poželeti da promenite mesto odmora ili stanovanja.

Inače, apartmani se prodaju direktno od investitora i bez dodatnoih troškova i provizije.

Takođe, cene ovih apartmana su vrlo povoljne, tako da požurite da izaberete onaj koji vama najviše odgovara, a za sve detalje pozovite sledeće brojeve telefona: 065/3223-320
Promo zlatibor