');
18
Nov
Zlatibor All seasons
Promo

Zašto je stan na Zlatiboru nova ŠTEDNA KNJIŽICA?

facebook messenger viber
Kada kažemo ZLATIBOR, svako od nas odmah pomisli na blagu klimu, borove šume, prostrane proplanke idealne za duge, romantične setnje, organsku hranu i finu atmosferu u prijateljskom okruženju.

Svedoci smo da se svakog dana povećava potražnja za apartmanima na ovoj divnoj planini. I pored velike ponude na drugim lokacijama i konkurentnih cena, mnogi kupci stanova se pre odlučuju baš za Zlatibor. 

Promo Zlatibor All seasons

Razlog tome su svakako prirodne lepote, bogat turistički sadržaj i odlična infrastruktura koje Zlatibor nudi ali i sama isplativost investicije. Sve je više kupaca koji se odlučuju za kupovinu apartmana u sastavu organizovanog hotelsko- apartmanskog kopleksa, gde im je ponudjeno profesionalno vodjenje i izdavanje apartmana, tako se dobija mnogo brzi povrat investicije i očuvanje i rast cene same nekretnine. 

Jedan takav primer je kompleks "All seasons residence",  apart hotel sa restoranom, recepcijom, lobijem, igraonicom, teretanom i pratećim sadržajima, na divnoj mirnoj lokaciji, udaljen samo tri minuta hoda od jezera.

U sastavu kompleksa je 5 vila sa preko 70 apartmana.Apartmani su veličine od 26m2, 29m2, 36m2, 44m2  Vlasnici apartmana osim sto mogu i sami uživati u svojim apartmanima, profesionalnom upravom, koju kompleks nudi, ostvaruju mnogo više prihoda od izdavanja  u godini, čime povećavaju isplativost i brzi povrat investicije. I sve to bez ličnog angazovanja... 
Promo Zlatibor All seasons
Imajući u vidu da nam banke na uštedjeni novac ne nude gotovo nikakve kamate, nekretnina na Zlatiboru predstavlja svakako daleko isplativiji vid ulaganja novca. Nekretnina ostaje u vlasništvu i ne podleže nikakvom riziku, vrednost joj raste i ujedno ostvaruje veoma zanimljive prihode od iznajmljivanja. 

Sve dodatne informacije možete dobiti na sledeće telefone:
063/330 – 598 i 063/8387-565
Ili putem sajta https://aparthotelzlatibor.com/

Dakle- vidimo se na Zlatiboru!