21
Feb
Zelena avenija
Promo

"ZELENA AVENIJA" U ZEMUNU Stambeni kompleks savršen za porodični život

facebook messenger viber
Na desnoj strani Dunava, blizu ušća sa rekom Savom prostire se bezvremenski Zemun, koji svojom tradicijom i kulturnom baštinom datira još od davne 4.500 –3.000. godine pre nove ere.

Rušen i obnavljan, prkosi vremenu i opstaje sve do danas, kada postaje jedno od najlepših predela za stanovanje savremenog čoveka.

Pored svoje autentičnosti, Zemun pruža svojim žiteljima veliki broj osnovnih i srednjih škola, fakulteta, redovne linije gradskog saobraćaja, blizinu bolničkih i tržnih centara, pozorišta, bioskopa i sportskih centara, centar Beograda i blizinu autoputa.

Šta nudi “Zelena avenija”?

Stambeno-poslovni kompleks “Zelena avenija”, smešten u najboljem delu Zemuna, pruža miran kutak u gradu koji nikad ne spava. Svojim stanarima omogućava kvalitetan život, ali i uživanje u svakom novom danu. Dobro osvetljenje čini da stanovi odišu prostranstvom, toplinom i pružaju osećaj dobrodošlice.

Promo Zelena avenija

 

- Postavili smo temelje kvalitetnog života u prijatnom okruženju raskošnog parka i Zemunskog keja. Izgradnjom novih lamela pružamo priliku onima koji nisu rešili svoje stambeno pitanje da se opredele za ono što je najbolje na tržištu nekretnina. Unikatnu strukturu kompleksa čine stanovi različitih dimenzija i osvetljenosti koji vam obezbeđuju maksimalnu privatnost. Konstrukcija i unutrašnjost rađeni su od izuzetno kvalitetnih materijala, a tu su i sve karakteristike pametnog i bezbednog doma – objašnjavaju idejni projektanti i investitori i “Zelene Avenije”, kompanije “Montex Real Estate d.o.o”, „Montex MK-DK Invest“ d.o.o i „Montex Development“.

Promo Zelena avenija

 

- Nastojimo da negujemo okruženje u kome gradimo moderne domove spajajući i tradiciju i potrebe vremena u kome živimo – kažu oni.

Da li je „Zelena avenija“ dobra investicija?

- Složićemo se da sve što je dobro ima i svoju cenu. Trudimo se da cene kvadratnog metra ostanu primerene standardu našeg stanovništva, tako da kupovina stana u našem kompleksu bude zaista dobra investicija, a da stanovi u Zelenoj aveniji budu takvih struktura da se idealno iskoristi svaki centimetar stambenog prostora – poručuju investitori. Shodno tome kompleks nudi sve strukture, od jednosobnih do petosobnih i penthouse stanova kao i garažna mesta.

Promo Zelena avenija

 

Rok izgradnje za četiri  lamele je kraj juna 2020 godine a za poslednju  lamelu kraj oktobra 2020. godine

S obzirom na to da je kupovina stana je jedna od najvažnijih odluka koju ćete doneti u životu i veoma je važno da se osećate sigurno tokom celog procesa, oni vas pozivaju da posetite njihov prodajni salon u Zemunu u ulici Petra Kočića 14 i informišete se o uslovima prodaje.