19
Mar
hedonia
Promo

Razgledanje stana "uživo" za vreme vanrednih mera

facebook messenger viber
Danas najpopularnije aplikacije za dopisivanje Viber i WhatsApp imaju mogućnost video poziva, te putem njih možete dogovoriti sa potencijalnim kupcem digitalni video obilazak nekretnine.

Vanredne okolnosti zahtevaju i vanredne mere svih nas kako bi se privreda i tržište očuvali i imali što manje posledica. Uvođenjem vanrednog stanja zbog globalne epidemije virusa Covid-19  naši svakodnevni zadaci postali su izazovniji, a interakcija sa drugim ljudima prilično ograničena.

Mnoge svetske agencije za posredovanje nepokretnostima, kao i vlasnici i investitori, dosetili su se da ih ograničeno kretanje i komunikacija ne moraju nužno sprečiti u obavljanju svog svakodnevnog posla, pa su se vanredno prebacili na digitalnu interakciju sa potencijalnim kupcima.

Ako ste prepoznali potrebu potencijalnih kupaca da nastave da posećuju i kupuju nekretnine, postoji rešenje za razgledanje kuća i stanova bez fizičkog prisusustva kupaca.

Danas najpopularnije aplikacije za dopisivanje Viber i WhatsApp imaju mogućnost video poziva, te putem njih možete dogovoriti sa potencijalnim kupcem digitalni video obilazak nekretnine.

Potrebno je da se u dogovoreno vreme javite kupcu iz objekta za koji je zainteresovan i ostvarite sa njim video poziv klikom na kamericu u aplikaciji Viber ili WhatsApp.

Verujemo da su mnogi već isprobali ovu funkciju, a za sve koji nisu evo kako se ostvaruje video poziv na obe aplikacije.

1.način: 
Otvorite aplikaciju i pronađite kontakt kupca. Otvorite kontakt i kliknite na Video call opciju.

2.način: 
Klikom na Calls otvorite listu kontakata, pronađite kontakt kupca i kliknite na ikonicu kamere pored njegovog kontakta

3.način:
Udjete u već postojeću prepisku sa kupcem u aplikaciji i u gornjem desnom uglu kliknete na ikonicu kamere.
privatna arhiva viber

Kada ste već ostvarili poziv sa kupcem preko neke od ovih aplikacija, kameru ćete u aplikaciji okrenuti kako biste se lakše kretali kroz objekat koji pokazujete. Opcija za promenu kamere je u gornjem levom uglu, klikom na nju ne snimate više prednjom, već glavnom zadnjom kamerom. 
privatna arhiva video poziv

Vodite računa da snimak krenete ispred ulaznih vrata i da polako prolazite kroz ceo objekat da bi kupac mogao sve da osmotri. Posvetite se kupcu, vodite razgovor sa njim dok prikazujete nekretninu, objašnjavajte mu svaki deo objekta kako bi stekao što bolji utisak i vratite se ako je potrebno da osmotri još jednom neke detalje. 

Znamo da ovo neće završiti kompletan proces kupoprodaje, ali će pomoći da zadržite zainteresovanost kupca i  uđete sa njim u dalje pregovore.

Budimo inovativni i zajedničkim snagama borimo se za naše tržište!