');
27
Mar
zakazi termin
Promo

Nova opcija na sajtu: ZAKAŽI TERMIN za razgledanje stana ili kuće

facebook messenger viber
Napravili smo novu funkcionalnost “Zakaži termin za razgledanje” kojom bismo u ovoj  vanrednoj situaciji pre svega ohrabrili zainteresovane  kupce da svoje kontakt podatke proslede direktno oglašivaču i sa njim dogovore mogući termin za razgledanje nepokretnosti u  bezbednim uslovima.

Prilagođavajući se novim vanrednim okolnostima, kao vaši pre svega dugogodišnji partneri, svestrano ulažemo napore da zadržimo zainteresovanost korisnika za kupovinu i rentiranje nekretnina. Portal nekretnine.rs koristi sve raspoložive resurse, ulažući dodatna sredstva, da bi pre svega sačuvao tržište nekretnina u Srbiji u meri u kojoj je to moguće i da nivo zainteresovanih korisnika u ovoj situaciji održi na najvišem mogućem nivou.

Iz tih razloga napravili smo novu funkcionalnost “Zakaži termin za razgledanje”

Svesni smo da trenutno postoje ograničenja u procesu kupoprodaje nekretnina, a ovu novu opciju treba svi da posmatramo kao potencijal koji možete iskoristiti prilagođavajući se situaciji ili kada prođe vanredno stanje. Pratimo i već vidimo da se ljudi smelo javljaju sa željom da zakažu termine razgledanja i stupe na ovaj način sa agentima u kontakt. 

Oglašivače ohrabrujemo da kontaktiraju potencijalne kupce, neguju ih, pruže sve dodatne informacije i iskoriste neke od mogućnosti:

  • Dogovorite bezbedno razgledanje nekretnine
  • Dogovorite razgledanje stana preko video poziva gde nije potrebno da stranka dođe u stan ili kuću
  • Sačuvajte potencijalnog kupca i dogovorite razgledanje čim prođe vanredno stanje

Potencijalne kupce ohrabrujemo da iskoriste novu opciju i da u ovim vanrednim okolnostima ne posustanu u traženju svog idealnog doma - uvek postoji način da se prilagodimo i pronađemo bezbedne načine da završimo, ili makar započnemo proces kupovine nekretnine.

Sama opcija “Zakaži termin za razgledanje” nalazi se uz kontakt podatake na svakom oglasu, vrlo je uočljiva i klikom na opciju otvara se forma za zakazivanje termina razgledanja koju popunjava zainteresovani potencijalni kupac. Potrebno je da zainteresovani upiše ime i prezime, kontakt telefon, email i eventualno napomenu. 

Na desktop računarima:

pivatna arhiva zakaži ternin

pivatna arhiva zakaži ternin

Na mobilnim uređajima:

pivatna arhiva zakaži ternin

Svaki takav zahtev se prosleđuje vama, to jest na email korisnika koji je postavio taj oglas. To je email sa kojim ste registrovali korisnički nalog.

Mail koji će vam biti prosleđen sadrži link ka oglasu za koji je korisnik zainteresovan, kao i sve podatke koje su popunjeni u formi za zakazivanje termina za razgledanje.

pivatna arhiva zakaži ternin

Ako i vi imate neke ideje koje bismo mogli da implementiramo na sajt i olakšamo i vama i kupcima u ovim vanrednim okolnostima, slobodno nam pošaljite - razmotrićemo svaku konstruktivnu ideju. Tu smo da se zajednički borimo i održimo tržište nekretnina.

Tržište i dalje postoji i ne smemo se povlačiti, već prilagođavati se datim okolnostima.

Dobro zdravlje vam želimo,

Vaš Nekretnine.rs tim