');
13
Jul
titova vila
Promo

SVETSKI TURISTIČKI MODEL USKORO I NA ZLATIBORU! : Iskoristite priliku da postanite vlasnik apartmana koji vam, dok niste u njemu, donosi novac

facebook messenger viber
Sa razvojem tržišta nekretnina i turizma u zemlji i svetu, došlo je do uvođenja brojnih inovacija na oba polja. Mnogi uspešni poslovni modeli, nama relativno nepoznatih naziva, postaju sve zastupljeniji i kod nas. Jedan od njih je i kondominijum.

Prvi talas kondominijuma vezuje se za Majami pedesetih godina prošlog veka, dok početkom novog milenijuma ovo postaje uspešan poslovni model.

Kondominijum se sastoji od više apartmana, koji su u privatnom vlasništvu i funkcionišu kao luksuzni hotel sa recepcijom, uslugom čišćenja, održavanja, izdavanja, SPA centrom, bazenom, restoranom, konferencijskom salom, parkovima, bioskopom, itd.

Promo Titova vila

Posebna pogodnost za vlasnike ovakvih apartmana ogleda se u tome što u ono vreme koje ne provode u apartmanima mogu svoju nekretninu da daju upravi na izdavanje i održavanje i na taj način ostvare zaradu “od kuće”.

Promo Titova vila

Ovaj koncept je posebno popularan u turističkim mestima, a od sada ga možete naći i na našoj najpoznatijoj turističkoj lokaciji Srbije – Zlatiboru!

Pogledajte video:

Kompleks “Titova Vila”, čiji je idejni tvorac renomirana firma Stan Projekt, kojoj je ovo već šesti projekat na Zlatiboru, zamišljen je po ugledu na svetske poznate kondominijume, gde ćete moći da uživate u mnoštvu dodatnih sadržaja, i uz to zarađujete od vašeg apartmana.

Promo Titova vila

Naši kupci će sa prozora i terasa apartmana moći da osete duh slavnih prošlih vremena pogledom na Titovu Vilu, dok uživaju u opuštajućim zvukovima prirode u svom okruženju.

Završetak prve faze i useljenje prvih stanara očekuje se na leto ove godine, a započeta je izgradnja i prodaja druge faze. Osim toga što je u pitanju najveći i najsadržajniji kompleks ovog tipa na Zlatiboru, njegova posebnost se ogleda i u tome što se u sredini kompleksa nalazi “Titova Vila”, zakonom zaštićen spomenik koji će stanarima omogućiti drugačiji doživljaj boravka, i oživeti duh istorije.

Promo Titova vila

Kompleks se nalazi na savršenoj lokaciji, u jednom od najzelenijih delova Zlatibora, udaljen na samo deset minuta lagane šetnje od jezera, sedam minuta od crkve i nudi potpuni ugođaj boravka na čistom vazduhu.

Promo Titova vila

Poslovni model koji prati kompleks odlikuje kooperativnost, recepcija, kao i upravni tim će uvek biti na usluzi kupcima za saradnju, realizovanje ideja, brigu o apartmanima, itd.

Pored više mogućnosti kupovine sa specijalnim pogodnostima, moguća je kupovina preko stambenih kredita, uz mogućnost refundacije PDV-a, koji će biti uračunat u cenu.

 Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na brojeve telefona 
+381 62/333-988 ili +381 69/690-690.

Promo Titova vila