');
09
Jun
bekament
Promo

KAKO PRAVILNO ugraditi termoizolacioni fasadni sistem

facebook messenger viber

Kompanija Bekament jedna je od tehnološki najnaprednijih kompanija za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu, sa kompletno zaokruženim procesom proizvodnje - od sirovine do finalnog proizvoda.

Nakon skoro tri decenije učenja, rasta i ulaganja, od male porodične firme Bekament je postao kompanija koja povezuje više od 450 zaposlenih, 1200 partnera i distributera i milione korisnika na više od 10 tržišta Evropske unije i regiona.

Promo bekament

Hrabrim inoviranjem kompanija pomera granice u različitim oblastima poslovanja i kontinuirano razvija portfolio visokokvalitetnih proizvoda za spoljašnje zidove i termoizolaciju, za unutrašnje zidove, hidroizolaciju i polaganje keramike, proizvoda za drvo i metal, za zaptivanje i lepljenje, ručno i mašinsko malterisanje, proizvoda za specijalne namene, kao i dekorativnih materijala.

Promo bekament

Snagu za buduće uspehe Bekament pronalazi u mnoštvu domova i poslovnih prostora koji su danas lepši, sigurniji i funkcionalniji zahvaljujući upravo proizvodima i naprednim rešenjima koje plasira.

Promo bekament

Autentičnost kompanije ogleda se i u deljenju znanja, iskustva i podrške. Samo u Bekament trening centru svake godine više od 2000 fasadera, molera, keramičara i parketara stekne profesionalnu edukaciju. Kompanija, takođe, konstantno ulaže i u sve vidove unapređenja znanja koje dalje prenosi svojim zaposlenima, stejkholderima i korisnicima.

Promo bekament

Prepoznajući značaj i benefite pravilne ugradnje fasadnih termoizolacionih sistema, tim stručnjaka iz Bekament kompanije pripremio je edukativan i sadržajan video materijal (tutorijal) kojim se jasno, precizno i konkretno objašnjava upravo ovaj proces.

Tutorijal na relevantan i praktičan način prikazuje jedan od važnijih i kompleksnijih procesa izvođenja radova iz segmenta građevinske industrije, a kroz primenu materijala iz BEKATHERM proizvodnog asortimana.

Na jednostavan način može se usvojiti novo znanje o postupku pravilne ugradnje termoizolacije, odnosno o stručnoj primeni svake pojedinačne komponente sistemskog rešenja, proizvodima i alatima koji se tokom procesa koristite.

Promo bekament

Tutorijal nudi saznanja i o svim benefitima energetski efikasnih objekata, koji pored obezbeđivanja prijatnih i zdravih uslova života doprinose i smanjenju troškova za grejanje i hlađenje i do 40%.  

Promo bekament

BEKATHERM termoizolacioni fasadni sistemi, kao finansijski najisplativija rešenja, pogodni su za sve vrste podloga, brzo i lako se ugrađuju te obezbeđuju dugotrajnu i pouzdanu zaštitu, udobnost i toplinu poslovnih i stambenih objekata. Nude široku paletu nijansi završnog fasadnog maltera, a vrhunski kvalitet potvrđuje ETA sertifikat i garancija do 25 godina.

Promo bekament

Bekament

Snaga je u našim rukama