');
31
Aug
titova vila
Promo

Zlatibor dobija prvi otvoreni bioskop

facebook messenger viber
Iz godine u godinu, u Srbiji, a tako i na svetskom nivou, stalno se radi na novim idejama, novim projektima, sitnicama u cilju poboljšanja turističke ponude.

Novine koje treba da obogate turističko mesto predstavljaju jako bitan faktor, koji u značajnoj meri pomaže i budućim turistima pri odabiru destinacije za odmor. Kada govororimo o novinama u turizmu, svakako prva koju treba spomenuti, koja predstavlja jednu vrstu ’prekretnice’ jeste pojava recepcije.

Promo titova vila

Zlatibor, kao najposećenije turističko mesto u Srbiji, dobio je prvu recepciju 1982. godine, što je umnogome olakšalo odmor, kako vlasnicima, tako i gostima. Recepcija, pored toga što predstavlja prvi direktan kontakt gosta sa domaćinom, predstavlja i bitnu ulogu u sticanju prvog utiska o objekatu u koji se dolazi. Dvadesetak godina kasnije, odnosno od 2005. godine, Zlatibor dobija i prvi Wellnes&Spa centar, što u velikoj meri doprinosi turističkoj popularnosti Zlatibora, i lakšem odabiru turista za mesto gde će provesti odmor. Turisti danas pri odabiru destinacije, veliku pažnju posvećuju upravo dodatnim sadržajima.

Promo titova vila

U cilju razvoja turizma, i u želji za što boljim odmorom svih starih i budućih gostiju, a i u skladu sa novim projektom u vidu poboljašanja turističke ponude, Zlatibor dobija prvi otvoreni bioskop!

Promo titova vila

Pored pregršti opcija za uživanje u slobodno vreme na planini, predstavljamo vam i jednu novu opciju - Mesto na otvorenom, gde ćete moći da uživati u vanvremenskim hitovima poput ,,Boni i Klajd’’, ,,Doručak kod Tifanija’’, ,,Neki to vole vruće’’, kao i u novijim kinematografskim ostvarenjima, kao i u svim sportskim prenosima, i to sve na velikom ekranu, pod otvorenim planinskim nebom! U ovom letnjem bioskopu, svako će moći da izabere film u kome će moći da uživa, što i jeste cilj ovog projekta; uživanje i druženje. Ovo je idealna prilika da sa svojom porodicom, prijateljima, i ostalim gledaocima provedete lepo i prijatno veče na otvorenom, i to potpuno besplatno!

Promo titova vila

Otvoreni letnji bioskop će se nalazati u jednom od najzelenijih delova Zlatibora, u sklopu apartmanskog kompleksa Titova Vila – Apartments & SPA, jednog od najzvučnijih, najvećih i najpoznatnijih kompleksa u ovom delu Srbije, koji već uveliko prednjači po novinama i sadržajima koje poseduje. Svi gosti i posetioci će moći da osete čari i velikog SPA centra, teretana, masaža, zatvorenog i otvorenog bazena, parka sa mini trim stazom, room servisa, dečijeg igrališta, a moći će da posete muzej restoran Titova Vila, dok će vlasnicima apartmana na raspolaganju biti i recepcija, gde će moći da izdaju apartmane i tako prave zaradu kada god oni ne borave u njima. Firma Stan Projekt, koja je investitor ovog velikog projekta, useljnje prvih stanara kompleksa planira za kraj septembra. Napredak radova i sam kompleks možete pogledati u video klipu:

Osim što okuplja sve koji vole da uživaju i da se druže na otvorenom, bioskop će privlačiti i mnoge turiste da budu gosti kompleksa, gde će nakon odgledane projekcije moći da se vrate u privatni smeštaj, ili da produže u večernju šetnju.

Ukoliko ste i Vi zainteresovani da postanete vlasnik apartmana u jednom od najpopularnijih i najprestižnijih apartmanskih kompleksa, možete pozvati naš prodajni tim (+38169690690; +38162333988) i saznati sve informacije o cenama, kvadraturama, i pogodnostima koje očekuju kupce u narednih mesec dana!