');
19
Oct
Zlatibor pametna zgrada
Promo

Pametna investicija u prvu pametnu zgradu na Zlatiboru

facebook messenger viber
“South Balkan Investment”, privodi kraju izgradnju prve pametne, “smart”, zgrade na Zlatiboru. Reč je o objektu, koji će dizajnerski i arhitektonski biti u stilu modernih zimskih hotela, površine 2.400 kvadratnih metara sa 40 apartmana i spa centrom.

Investicijom u prve "pametne" apartmane na Zlatiboru, donosite pametnu odluku koju su doneli i dosadašnji kupci apartmana koji su bili svedoci rasta vrednosti cene nekretnine samo u poslednjih godinu dana tokom izgradnje objekta.

Šta tačno od sadržaja nude ovi apartmani? Od podešavanja rasvete do bezbednosti doma. Sve možete da uradite putem aplikacije na mobilnom telefonu koja je razvijena u saradnji sa specijalizovanom kompanijom OBLO living.

Promo Zlatibor pametna zgrada

Kupci apartmana mogu sa bilo koje lokacije da “upravljaju” apartmanom, u smislu uključivanja struje, vode, grejanja, pa i robot-usisivača, čime se postiže ekonomičnost I smanjuju troškovi održavanja, a time  postižete pun komfor uživanja od samog ulaska u apartman jer će Vas on čekati spreman za uživanje prilagođen upravao vašim zahtevima i navikama.

Zahvljujući ovoj pametnoj zgradi Zlatibor se upisuje na Evropskoj mapi punjača za elektro-vozila. Vlasnici električnih vozila iz Srbije i cele Evrope, uskoro će moći da napune svoj električni automobil na prvoj ovakvoj stanici za punjenje električnih automobila na Zlatiboru, koja će biti dostupna upravo u okviru objekta South Balkan Investmenta.

Promo Zlatibor pametna zgrada

Moderan objekat u centru Zlatibora, okružen borovom šumom, koji je dizajnerski i
arhitektonski uređen u stilu modernih zimskih objekata, zauzeće površinu od 2.400 kvadratnih metara i u njemu će se naći 40 pametnih apartmana sa spa centrom. Površina apartmana se kreće od 27 do 57 kvadratnog metra, a svi su opremljeni najsavremenijim uređajima.