23
Mar

Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture onlajn 23. marta

Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom "Razvoj budućnosti" biće održana onlajn u utorak, 23. marta 2021. godine.

Kako se najavljuje od strane organizatora, ove godine će konferenciju otvoriti Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije.

Na konferenciji će govoriti veliki broj zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su Louis Taylor, izvršni direktor UK Export Finance (UKEF), Martin Vickers, trgovinski izaslanik premijera Velike Britanije za Zapadni Balkan, Stefano Maio, menadžer razvoja poslovanja kompanije Bechtel, arhitekta grada Beograda Marko Stojčić i drugi.

Događaj će okupiti više od 250 učesnika iz velikih real estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne real estate profesionalce iz Srbije i inostranstva u oblasti nekretnina.

"Čast nam je da najavimo da smo po prvi put na ovom projektu napravili saradnju sa Britansko-Srpskom Privrednom Komorom i Britanskom Ambasadom u Beogradu i imaćemo mnogo govornika iz inostranstva koji će sa publikom podeliti svoje iskustvo i ekspertize iz stručnih oblasti kojim se ova konferencija bavi", ističu organizatori.

Cilj konferencije je razmena ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Ovogodišnja konferencija će pružiti vredan uvid u izazove u imovinskim i infrastrukturnim projektima, investiciona pitanja - perspektive, potrebe i rizike, budućnost komercijalnih i logističkih nekretnina, kao i budućnost shopping i retail centara, ciljeve građevinske industrije i osvrt na buduće investicije koje su u skladu sa održivim razvojem, promenljive prilike pri proceni imovine i ostale važne teme.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Privredne Komore Srbije, Britansko-Srpske Privredne Komore, Britanske Ambasade u Beogradu, EBRD UK, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije.

Jedan od medijskih pokrovitelja ove konferencije je i sajt nekretnine.rs , najpoznatiji oglasnik za prodaju i izdavanje nekretnina u Srbiji.