');
12
Apr
SKY Line
Promo

Skyline Belgrade zvanično je najluksuzniji projekat na tržištu nekretnina u 2020. godini

facebook messenger viber
Još jedno prestižno priznanje za AFI Europe Serbia. Stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade, koji gradi kompanija AFI Europe Serbia, dobitnik je prestižnog priznanja za najluksuzniji projekat na tržištu nekretnina u 2020. godini, dodeljenom na online manifestaciji CIJ Awards Serbia 2020.

Nominacije su dodeljene u 17 kategorija, a najbolji su izabrani putem online glasanja, kao i nezavisnog žirija kompanija učesnika. Dodela CIJ nagrada pokrenuta je još davne 2001. godine u centralno-istočnoj Evropi, i to je najstarija dodela priznanja za komercijalne nekretnine u Češkoj, Poljskoj, Mađarskoj, Rumuniji i Slovačkoj, a poslednjih pet godina pokriva i tržište Srbije. Ovo prestižno priznanje još jedno je u nizu koje krasi Skyline Belgrade, i predstavlja potvrdu da život u ovom kompleksu svojim stanarima zaista nudi vrhunski ugođaj, sigurnost i potvrdu da su za sebe i svoju porodicu odabrali najbolje.

Odmah useljivi stanovi proverenog kvaliteta čekaju na vas
Stambeni prostor na atraktivnoj lokaciji u Ulici kneza Miloša, jednoj od najlepših i najpoznatijih ulica u Beogradu, pruža mogućnost da se do svih važnih gradskih lokacija prošetate i bez žurbe stignete na vreme. Stambena kula A je već useljena, i ostalo je svega nekoliko stanova, od kojih neki možda baš vama i vašoj porodici ostvari sve o čemu ste oduvek sanjali.

Moderan, kvalitetan, komforan i siguran dom je ono što vas čeka u Skyline-u. Jutro započnite u Spa&Gym zoni sa teretanom i najvećim privatnim bazenom u Beogradu, uživajte u sunčanim danima sa članovima svoje porodice u parku Tri ključa. Svi stanari kompleksa uskoro će moći da koriste usluge restorana, barova i prodavnica u sklopu Skyline pjacete.
Promo SKY Line
Foto: Miki Trajković

 

Profesionalno održavanje, recepcija, video nadzor i obezbeđenje koji su vam 24 sata na raspolaganju, omogućiće vam potpunu bezbrižnost, bezbednost i sigurnost. Pored toga, svim korisnicima kompleksa na raspolaganju je podzemna garaža na šest nivoa sa kartičnim pristupom, tako da neće morati da brinu zbog gužve i nedostatka parking mesta. Svi ovi aspekti zajedno čine savršenu celinu čiji je svaki navedeni element podjednako bitan, jer stan u Skyline kompleksu nije samo stambeni objekat ili simbol hedonizma i prestiža, nego je u ovom momentu i pametna i sigurna investicija. Zato već danas zakažite sastanak sa prodajnim timom i lično se uverite zbog čega je baš Skyline Belgrade osvojio ovo prestižno priznanje.

Investitor Skyline Belgrade projekta, AFI Europe Serbia, kao dokazani lider na tržištu u arhitektonskom i urbanističkom smislu, prisutan je na našem tržištu od 2005. godine sa svojim projektima, Airport City Belgrade i Central Garden. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.