');
21
Apr

Belgrade Waterfront: Najatraktivnija lokacija po pristupačnim uslovima

facebook messenger viber
Uprkos predviđanjima da bi pandemija mogla da izmeni dinamiku prodaje i potražnje na domaćem tržištu nekretnina, ono nije posustalo. Naprotiv, može se očekivati da postane još aktivnije.

Aktivno je i u Belgrade Waterfront-u, gde je u prodaju puštena jubilarna, 20. zgrada BW Sole, a novitet, osmišljen specijalno za najmoderniji projekat na obali Save, jesu stambeni krediti u ranoj fazi izgradnje.

Krediti kreirani ekskluzivno za Belgrade Waterfront omogućavaju kupcima da za mesečnu ratu već od 499 evra sebi i svojoj porodici priušte stanovanje po najvišim standardima, u najatraktivnijoj četvrti u gradu. Zahvaljujući ovome, kupcima je na raspolaganju širi izbor stanova, s obzirom da je veliki broj zgrada u okviru projekta u različitim fazama izgradnje“, kaže Bojan Bulatović, direktor prodaje Belgrade Waterfront-a.

beograd na vodi

Osim pozajmicama banke specijalno osmišljenim za kupce stanova u Belgrade Waterfront-u, čime se ponuda Belgrade Waterfront-a razlikuje od ostalih projekata?
„Lokacija stana i njegova okolina jesu ključne prednosti koje kupci uzimaju u obzir, to možemo da potvrdimo iz iskustva. Dok ostali prave zgrade, mi stvaramo sveobuhvatni gradski kvart koji u svakom trenutku nudi sadržaje u skladu sa najmodernijim standardima stanovanja. Belgrade Waterfront je, još od prve skice, koncipiran tako da omogući idealan balans između poslovnog i privatnog dela života, između vremena posvećenog porodici i onog koji posvećujemo sebi, između naših želja i potreba.

Ipak, i pored fantastične lokacije i okolnih sadržaja, život u Belgrade Waterfront-u je pristupačan svima koji razmišljaju o kupovini stana. Konkretno, već po ceni od 2.950 evra po kvadratu, u šta je uključen i PDV, možete da kupite stan u nedavno lansiranim zgradama kompleksa BW Quartet, u BW Aria, kao i u BW Aurora, čije nas useljenje očekuje ove godine. Ova cena povoljnija je od cene novogradnje u nekim drugim delovima grada.

beograd na vodi

Da kupci prepoznaju izvanredan odnos kvaliteta i cene, govori i to da smo čak i u uslovima svetske krize ubrzali izgradnju, što je direktan rezultat dobre prodaje.“

Šta je to što današnji kupac želi i da li sve to može da pronađe u Belgrade Waterfront-u?
„Prema povratnim informacijama naših stanara, očekivanja su im često nadmašena. Belgrade Waterfront ne važi bez razloga za jedan od najuzbudljivijih projekata u Evropi. Od početka projektovanja master plana konstantno se vodimo idejom da stanari najmodernijeg gradskog kvarta treba sve da imaju na dohvat ruke. Zato odličnu lokaciju, vrhunski kvalitet gradnje i usluge u samim zgradama obogaćujemo sadržajima koji stanarima pružaju lagodnu svakodnevicu, a posetiocima kvalitetno provedeno vreme. Usluge namenjene stanarima smo formirali upravo vodeći se njihovim potrebama i očekivanim kvalitetom života. Sve zgrade imaju podzemne garaže, bez kojih je život u milionskom gradu nezamisliv. Osoblje na recepciji tu je da dočeka vaše goste, da vam pozove taksi ili rezerviše sto u restoranu, a služba održavanja pobrinuće se da u vašem stanu i zgradi sve funkcioniše besprekorno. Kad profesionalcima prepustite da vode računa o takvim stvarima, tada štedite i energiju i vreme koje možete da iskoristite za druženje sa porodicom i prijateljima, za trening ili bilo šta što će oplemeniti vaš dan.“

beograd na vodi

Kada je najbolje vreme za kupovinu nekretnina u Belgrade Waterfront-u
„Uvek! Ljudi su stalno u potrazi za novim, udobnijim životnim prostorom i zbog toga kažemo da je uvek pravo vreme za ulaganje u bolju budućnost. Međutim, naši potencijalni kupci svakako imaju najpovoljniju i najraznovrsniju ponudu prilikom lansiranja novih zgrada i tokom specijalno organizovanih prodajnih dana. Prvi naredni prodajni dan organizujemo već u petak, 23. aprila, kada će poseban naglasak biti na prodaji kroz stambene kredite. Stoga pozivam sve zainteresovane da nas tog dana posete u Prodajnom centru na Sava Promenadi, jer će na jednom mestu od stručnjaka za kredite dobiti informacije o uslovima kupovine uz pozajmicu, a od naših prodajnih savetnika podatke o stambenoj ponudi Belgrade Waterfront-a.“

U Belgrade Waterfront-u se, osim o komforu stanara, mnogo računa vodi i o sadržajima za posetioce.
„Beograđani i turisti vole da uživaju na najlepšem gradskom šetalištu pored reke, Sava Promenadi i da posećuju kulturne, umetničke i zabavne događaje koje tamo organizujemo tokom cele godine. Na pešačkoj udaljenosti od svih zgrada Belgrade Waterfront-a je i najveći tržni centar u regionu – Galerija Belgrade, gde su šoping u radnjama popularnih svetskih brendova i ručak u prestižnim gradskim restoranima sa pogledom na Savu mnogima postali omiljeni deo dana. A pošto su naši kupci često i čitave porodice, posebno nam je važno da omogućimo i sadržaje za njih – zato su gledanje filmova u Cineplexx Galerija Belgrade, uz najnoviju IMAX tehnologiju ili sportske aktivnosti u Savskom parku među najpopularnijim. Ceo projekat je prilagođen pešacima i biciklistima, što je uočljivo po širini trotoara, i po biciklističkim stazama kojima se brzo stiže do drugih gradskih šetališta. Dečija igrališta koja podstiču maštu i terase nad rekom sa kojih imate pogled na najlepše prestoničke zalaske sunca samo su neki od razloga što često čujemo posetioce da porede Beograd sa najpoznatijim svetskim metropolama.“