14
May

Nov poslovni koncept za novu eru poslovanja: Bridge Plaza Novi Beograd

Poslovni kompleks Bridge Plaza, koji kreće sa izgradnjom na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Novom Beogradu, po prvi put na našem tržištu pruža mogućnost da postanete vlasnici poslovnog prostora već od 424 kvadrata površine kao jednog sprata, ili veće kvadrature, sa centralizovanim sistemom upravljanja i održavanja.

Prepoznajući značaj promena u samim potrebama kompanija zakupaca danas, kao i sveprisutan trend rastuće tražnje za kupovinom sopstvenog poslovnog prostora, Investitor Floor Art tržištu nudi savremeno osmišljenu poslovnu zgradu - Bridge Plaza u najlepšem delu centralne poslovne zone duž Bulevara Milutina Milankovića u bloku 43, u kojoj konačno možete da postanete vlasnik modernog poslovnog prostora koji je prilagođen vašem poslovanju.

Sama ideja kupovine sopstvenog poslovnog prostora kao novog trenda na tržištu nosi niz prednosti takvog izbora, ne samo za kupce koji žele da posluju u sopstvenom prostoru, već i za investicione kupce koji će prepoznati vrednost ove jedinstvene ponude kao odlične investicije za dalje izdavanje na tržištu.

Na ukupno preko 16.000 kvadrata bruto građevinske površine, kompleks Bridge Plaza se sastoji od dva poslovna objekta, od kojih je jedan namenjen prodaji a drugi izdavanju poslovnog prostora, ostavljajući maksimalnu fleksibilnost prilagođavanja potrebama pojedinacnog poslovanja, ponudivši po prvi put na našem tržištu i opciju kupovine i opciju izdavanja. Kompleks Bridge Plaza poseduje 3 nivoa podzemne garaže i 8 nivoa kancelarijskog prostora koncipiranog da zadovolji i najsofisticiranije potrebe savremenog poslovanja, kao i maloprodajni prostor za uslužne delatnosti u prizemlju kompleksa. Izgradnja je već započela a prve kompanije kupci i zakupci će preseliti svoje poslovanje u Bridge Plazu na jesen 2022 godine.

Zastupnik za prodaju i izdavanje ovog savremenog koncepta poslovanja ali i lukrativne dugoročne investicije je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.