');
03
Jun
Čajetina
Promo

Dobrodošli u jedan od najlepših krajeva Srbije!

facebook messenger viber
Dobrodošli u Čajetinu! Ova opština obuhvata dva veća naselja - Čajetina (sedište opštine i administrativni centar) i Zlatibor (turistički centar) i 19 seoskih mesnih zajednica.

Odlikuje je izuzetno povoljan geografski položaj, na koji utiču magistralni putevi za Crnu Goru (Jadransko more) i BiH. Preko teritorije opštine Čajetina prolazi i pruga Beograd-Bar, a u neposrednoj blizini nalazi se i aerodrom Ponikve. Prostor opštine Čajetina geografski podrazumeva talasastu visoravan sa planinskim masivom Zlatibora kao središnim i glavnim delom.

U ovako divnom prirodnom okruženju, možete da uživate kao turista ali i kao ponosni vlasnik svog ličnog apartmana ili stana u potpuno novoj zgradi. Blizina centra Zlatibora kao i ostali sadržaji celog ovog kraja mogu vam biti pri ruci u svako doba, a sa druge strane uvek možete da uživate u svom ličnom prostoru, miru i tišini.

Promo Čajetina

Prelepa zgrada koju gradi firma Appartamento Invest, ima 33 stana različite kvadrature, od 22 do 85m2 neto površine. Stanovi su različitog, modernog dizajna, izvedeni od najkvalitetnijih i najsavremenijih materijala. Karakteriše ih savršena skladnost i izuzetna funkcionalnost i pristupačnost sa minimalnim komunikacijama unutar stanova. Tu je i lift, kako bi pružili što bolji kvalitet odgovarajućih usluga i zadovoljili potrebe stanara. Primenjeni su najkvalitetniji termoizolacioni materijali, tako da objekat zadovoljava sve kriterijume u pogledu energetske efikasnosti zgrada.

Promo Čajetina

Zgrada je izvedena po sistemu pametnih stanova. Putem mobilnog telefona ili tablet uređaja moguće je kontrolisati i upravljati svim uređajima koji su povezani u sistem pametnog stana, bez obzira gde se korisnik nalazi. Tako da, ukoliko ste zaboravili da isključite svetlo ili podesite temperaturu prilikom izlaska iz stana, možete to učiniti jednostavno sa vašeg mobilnog telefona.
Objekat se nalazi na jednom od najlepših delova Čajetine, pored gradskog parka, sa prelepim pogledom.

Objekat je rađen po najvišim standardima:
-zgrada poseduje lift
-parking mesta
-sistem pametnih stanova
-stolarija sa niskoemisionim staklom
-podne obloge najvišeg kvaliteta
-geberit vodokotlići
-vrhunska keramika
-spušteni plafoni sa dekorativnom LED rasvetom
-sigurnosna vrata