17
Nov
Royal Gardens
Promo

Kako prepoznati trajnu investiciju na Zlatiboru

facebook messenger viber
Ako se uzme u obzir da je Zlatibor poznat po najkvalitetnijem vazduhu, umerenoj kontinentalnoj klimi, sa velikim brojem sunčanih dana, jasno je da svi putevi vode do ove najpopularnije planine u Srbiji, i njenih lepota.

Godinama unazad, među našim građanima a sve više inostranim Zlatibor predstavlja najatraktiniju turističku lokaciju za posedovanje nekretnine u Srbiji. Poslednjih godina ponuda je sve veća ali se sve češće postavlja pitanje ''Kako odabrati trajnu investiciju?'' Ono što je presudno kod gostiju, ali i kod samih vlasnika kada biraju mesto za odmor, i za investiranje, jeste lokacija i bogastvo sadržaja apartmana u kojem borave.

Na samo pet minuta lagane šetnje od jezera, neposredno kraj Kraljevih Konaka, za sve istinske ljubitelje kraljevskog tretmana, nalaziće se novi dugoočekivani kompleks Royal Gardens, koji predstavlja idealan spoj inovativnih sadržaja i najpopularnije lokacije na Zlatiboru!

Royal Gardens predstavlja magično mesto za kompletnu relaksaciju duha i tela, gde ćete moći da uživate svim svojim čulima, u svim dodatim sadržajima, nestvarno lepoj prirodi, kao i veoma bogatoj turističkoj ponudi. Predstavlja briljatno mesto za život, uživanje, izdavanje, odmaranje.

Promo Royal Gardens

Inovativan sadržaj koji odlikuje kompleks na najbolji način će spojiti originalni životni stil i ljubav prema putovanjima i odmoru, gde se na prvi pogled jasno vidi da je reč o spektakularnom projektu koji ne može proći nezapaženo kod onih željnih luksuznog odmora na Zlatboru.

Kao sinonim pravog i istinskog luksuza, Royal Gardens će sadržati impozantni wellness & spa sadržaj, tačnije dva spa centra, od kojih se jedan nalazi na samom krovu zgrade, što je jedinstveno na ovim prostorima. Drugi SPA centar će se izdvajati po bogatoj sadržajnosti, pre svega medicinskog dela, kao što su krio komora, baro komora; kao i teretana, igraonica za decu, veliki restoran sa dve terase, u sklopu kojeg će nalaziti kafić, resotran, lounge bar, kozmetičko – frizerski salon...

Promo Royal Gardens

Takođe, kompleks će posedovati iskusni i profesionalni menadžment, tako da će svim vlasnicima biti na raspolaganju da vreme koje ne provode u apartmanu iskoriste za investiranje u značajan prihod, koji će im vratiti uložen novac.

Obzirom da uspešni predstavnici raznih branši tradiconalno biraju Zlatibor, koji je magnet za uspešne i poslovne ljude, za seminare i sastanke, kompleks će krasiti i konferencijska sala sa mini terasom, gde će posetioci moći kvalitetno da provedu ne samo radno, već i slobodno vreme.

Promo Royal Gardens

Kvadrature u komplesu će biti 39m2, 43m2, 63m2, 68m2, 86m2, svi apartmani će imati podno grejanje u kupatilu, magnete za gašenje grejanja na prozorima, i sve će funkcionisati preko Smart Sistema. Poseban akcenat je stavljen na luksuzne kvadrature koje u svom sklopu sadrže i đakuzije na terasi, impozatne kamine u dnevoj sobi, saunu u kupatilu...

Zahvaljujući položaju, kvalitetu, i luksuzu koji ga krasi, Royal Gardens je prava adresa za kupovinu unikatnog apartmana na Zlatiboru, i mesto za savršen odmor.

Sve informacije o kupovini možete dobiti pozivom na +381 69 690 690 ili +381 69 688 888, ili slanjem upita na www.royalgardenszlatibor.com.

Kako napreduju radovi na luksuznom kompleksu Royal Gardens, možete da pogledate u ovom videu: