');
18
Nov

Kondominijum - novi koncept stanovanja koji oduzima dah i najzahtevnijim kupcima

facebook messenger viber
U poslednjih nekoliko godina, višespratnice su prilično brzo počele da popunjavaju vazdušni prostor Beograda.

I to se dešava sa razlogom - potreba za stanovima iz dana u dan sve više raste, a koncept kondominijuma je rešenje urbanih stanovnika, da steknu to idealno mesto koje mogu nazvati svojim domom.

Savremen, praktičan, prikladan i komforan - zaista postoje mnoge prednosti života u kondominijumu.

Garantovana bezbednost na najvišem nivou
Ako su vam sigurnost i bezbednost glavna briga, koncept kondominijuma vas nikada neće izneveriti. Opremljen vrhunskim nadzornim sistemom, zatvorenim objektima sa kartičnim pristupom, centralizovanom recepcijom, profesionalnim obezbeđenjem 24/7 - život u kondominijumu podrazumeva sigurnost svih stanara, u svakom trenutku.

wellport

Mirna luka u modernom delu grada
Većina kondominijuma strateški se nalazi na glavnim urbanizovanim područjima. Pa tako nakon Central Garden-a u starom jezgru Beograda i Voždovih kapija u istorijskom delu grada - Voždovcu, i prvi kondominijum na Novom Beogradu, Wellport, oduzima dah i najzahtevnijim kupcima.

wellport

Koncept je osmišljen da ponudi pravu oazu mira u modernom delu grada. Sada ne morate putovati daleko da obavite svoje svakodnevne aktivnosti, jer svemu možete pristupiti u roku od nekoliko minuta. A opet, kada poželite mir, možete se vratiti u svoj dom koji je pažljivo izolovan od gradske gužve i buke.

Kondominijum zapravo predstavlja savršen spoj naizgled nespojivog, i u tome je njegova najveća draž.

Privatni park i druge značajne prednosti
Jedna od najvećih blagodeti života u kondominijumu je dostupnost vrhunskim sadržajima namenjenih isključivo stanovnicima kondominijuma, a privatni park i teretana na otvorenom su samo neki od njih. U svakom trenutku na raspolaganju vam je sopstvena zelena površina koja odiše mirom i poziva na druženje i rekreativne aktivnosti.

wellport

Ako želite da se svakodnevno budite sa lepim pogledom, kondominijum je pravo mesto za vas. Zamislite da ispijate jutarnju kafu na terasi svoga stana, uz veličanstveni pogled na najbolji deo grada.

Kondominijum je dostignuće specijalizovano za stvaranje osećaja zajednice u urbanom i dinamičnom okruženju, što je pogodno i za porodice i za mlade profesionalce.

Prodaja treće faze je u toku - pa budite slobodni da sebi na vreme obezbedite životni prostor koji ne zahteva kompromise.

Izraelski investitor  Shikun & Binui  Europe stoji iza projekta Wellport, a ekskluzivni zastupnik prodaje stanova je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.