');
15
Jul
nexe crijep
Promo

Nexe crep - 100 godina KVALITETA

facebook messenger viber
Dilj iz Vinkovaca, firma članica Nexe grupe, ove godine s ponosom slavi jubilarnih 100 godina tradicije proizvodnje vrhunskog prirodnog crepa.

Visoki standardi proizvodnje i duga tradicija pružaju krajnjim kupcima kvalitet koji je potvrđen i Best Buy Award 2022/2023 medaljom.

Generacije su stvarale ime vinkovačkoga crepa, sada punih 100 godina. Osećaj pripadnosti i privrženosti Diljevih radnika vinkovačkom ponosu ugrađen je i u logotip nastao prilikom ovog velikog jubileja. Uz ulaganja u tehniku i opremu, posebna pažnja oduvek se pridavala edukaciji i obrazovanju mladih ljudi koji su i danas snaga i moć Dilja. Početak rada nekadašnje Bohnove ciglane (1922.) označio je stvaranje budućeg Dilja (1961.) koji je ubrzo postao jedan od ponosa grada i ovoga dela Slavonije. Danas firma zapošljava oko 320 radnika. Prisutna je na tržištima RH, BiH, SRB, CG, Ukrajine, Mađarske, Slovenije, Albanije, Austrije. Glavna tržišta su Hrvatska i Bosna i Hercegovina.  Brojnim investicijama u zadnjih 10-ak godina firma je dosegla nivo kvaliteta koji zadovoljava sve evropske norme te poseduje najmoderniju tehnologiju za proizvodnju vrhunskog crepa i cigle.

Promo nexe crijep

S ponosom nosimo Best Buy Award Construction Croatia 2022/2023. Medalja je ta kojom se označavaju proizvodi i usluge na tržištu koji nude najbolju vrednost za novac. I ove godine, najviše ispitanika navelo je NEXE kao proizvođača crepa i cigle koji nudi najbolji odnos cene i kvaliteta.

Promo nexe crijep

Uz standardnih 50 godina garancije na kvalitet crepa, Dilj poklanja osiguranje kuće svim kupcima koji opreme svoju kuću sa najmanje 100 m² bilo kojeg modela Nexe crepa.  Vrhunski kvalitet i duga tradicija Nexe crepa zasigurno garantuju kvalitet.

Promo nexe crijep

Kako ostvariti gratis osiguranje uz Nexe crep? Jednostavno! Potrebno je fotografisati objekat nakon postavljanja crepa, potom na stranici www.nexe-crijep.hr ispuniti zahtev i priložiti fotografije i račun kao potvrdu kupovine. Svaki kupac koji zadovoljava ove uslove u roku 45 dana na kućnu adresu dobija potvrdu o ugovorenoj polisi gratis osiguranja objekta na godinu dana.

Promo nexe crijep

Crepovi Dilja iz Vinkovaca simbioza su tradicije i kvaliteta. Izrađeni od najboljih sirovina, vrhunskog kvaliteta, trajnosti i bezvremenskog dizajna s pravom su svrstani u sam vrh svetske ponude. Širenjem svesti o zdravom i ekološki prihvatljivom životu, sve važnija postaje činjenica da su Nexe crepovi u potpunosti napravljeni od prirodnih materijala. Svojim dizajnom i funkcionalnošću Nexe crepovi namjenjeni su i kontinentalnim i mediteranskim područjima. Dvostruko utoreni Nexe crepovi Glinex i crep velikog formata Cezar namenjeni su kontinentalnim područjima, a za mediteransko područje prilagođeni su modeli Nexe crepa Mediteran te crepovi velikog formata Oktavijan i Dioklecijan. Kao odgovor na sveprisutnu potražnju za modernim objektima, tu je Valens, ravni crep koji atraktivnim dizajnom značajno doprinosi sveukupnom dojmu savremenih objekata. Upravo prilagodljivost i savršen odgovor na potrebe tržišta opravdavaju krunu "Nexe careva".