23
Sep
nauči da uspeš
Promo

"NAUČI DA USPEŠ" Stručno savetovanje okupilo profesionalce iz oblasti nekretnina iz cele jugoistočne Evrope

facebook messenger viber
Stručno savetovanje NAUČI DA USPEŠ 2022 je najveće godišnje okupljanje posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti i drugih profesionalaca iz ove oblasti u Jugoistočnoj Evropi. Organizuje ga Klaster nekretnine.

Ove godine je održano peti put, u hotelu Golden Tulip Zira u Beogradu 21 i 22. septembra 2022. godine. Skupu je prisustvovao veliki broj učesnika, profesionalaca u oblasti nekretnina (posrednika, procenjivača, konsultanata, advokata, investitora...) koji su bili u prilici da saznaju nešto više o tržištima nekretnina u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Grčkoj, Rusiji, SAD, Turskoj i Rumuniji.

Poznati međunarodni stručnjaci i predavači u oblasti prometa nekretnina su sa učesnicima ovog savetovanja podelili svoja bogata znanja i najnovija iskustva tokom radionica i panel diskusija na kojima će biti reči o velikom broju važnih tema.

Promo Jelena Davidović Jelena Davidović

Na panel diskusiji “Prodaj brže”, ispred portala Nekretnine.rs učestvovala je i Jelena Davidović, vođa prodajnog tima portala, koja je odgovorila na sledeće teme:

Na koji način posrednici u prometu nepokretnosti mogu da unaprede svoje poslovanje, kao i da prezentuju svoju ponudu na najbolji i najefikasniji način putem oglasnih portala. Koje su to važne veštine koje će doprineti uspešnoj realizaciji prodaje nekretnine. Kako treba da izgleda usluga koja se nudi potencijalnoj potražnji, od čega se ona sastoji i šta pruža. Koliko je značajan sadržaj samog oglasa i šta su najvažniji osnovni podaci o nekretnini koji će pokrenuti potencijalnog kupca na akciju. Koji su to novi trendovi u oglašavanju koji će omogućiti bolje pozicioniranje ponude oglasa, veću vidljivost istih i koje će doprineti bržoj realizaciji prodaje/izdavanju nekretnina.

- Našim saradnicima smo sugerisali kako treba da izleda oglas, koje informacije će doprineti da se potencijalni kupac angažuje na akciju, kako treba da glasi naslov oglasa. U vremenu nove realnosti koju svi živimo ono što se nije promenilo jeste siguran kupoprodajni proces i u vezi sa tim poseban akcenat smo stavili na temu o značaju angažovanja posrednika u samom kupoprodajnom procesu na tržištu nekretnina - ocenila je Jelena Davidović, vođa prodajnog tima portala Nekretnine.rs.

Portal Nekretnine.rs, kako je navela, kao stabilan i siguran saradnik aktivno radi na edukaciji i informisanju učesnika na tržištu nekretnina (kupaca i prodavaca) zašto je značajno angažovanje posrednika u prometu nepokretnosti, na koji način kupac stiti sebe i svoj novac koji je izdvojio za kupovinu nekretnine, koja je to pravna sigurnost koju dobija klijent u jednom kupoprodajom procesu nekretnine.

Tržište nekretnina u Srbiji svakako ima potencijal za rast u narednim godinama. Specijalizovani portal Nekretnine.rs, kao aktivni učesnik na tržištu nekretnina, svojim radom želi da doprinese njegovom očuvanju i unapređenju, nastavljajući da gradi svoje poslovanje kao stabilan i siguran saradnik u Real Estate oblasti.