');
27
Sep
Belgrade waterfront
Promo

Želite terasu sa jedinstvenim pogledom? Sada vam se pruža ekskluzivna prilika da kupite neke od NAJLUKSUZNIJIH STANOVA U BEOGRADU – ali požurite, jer mesta za razgledanje je malo!

facebook messenger viber
Veoma važan faktor za lični mir i sreću je dom, baza, mesto odakle krećete u osvajanje svojih snova i vraćate se tu da se regenerišete i prikupite snagu za nove pobede. To je mesto gde provodite vreme sa porodicom, podižete svoju decu. Dakle, veoma važan izbor, koji utiče na svaki segment života.

Ukoliko želite da vaš dom ima najlepši pogled u Beogradu, fantastične uslove za život i komfor koji zadovoljava i najzahtevnije među nama, ukoliko za sebe i svoju porodicu hoćete da obezbedite najudobnije stanovanje, ukoliko želite najbolju bazu iz koje ćete kretati da uzmete ono najbolje od života, a još to niste pronašli, onda je naredna vest za vas fantastična.

Naime, Beograd na vodi za vas organizuje prodajni dan 30. septembra. Ovo neće biti običan dan, biće veoma važan i specifičan, jer će toga dana u ponudi biti poseban izbor ekskluzivnih stanova. Ako se pitate koliko ekskluzivnih, dovoljno je reći da ćete iz prvog reda, sa svoje terase, gledati na reku i spektakularne zalaske sunca koji u suton Beograd pretvaraju u magičan grad.

Promo Belgrade waterfront

BW Perla i BW Riviera se nalaze u prvom redu do reke, imaju predivne velike terase, najsavremeniji wellness centar sa recepcijom, juice barom, bazenom, teretanom, saunom i ostalim spa uslugama.

U zgradi BW Perla u ponudi su luksuzni penthausi, kao stvoreni za uživanje i druženje, posebno kad se zna da neki u dnevnoj sobi imaju čak i predviđen prostor za vinariju. Sama zgrada predstavlja pravi biser moderne arhitekture i života u Beogradu, pružajući budućim stanarima ne samo ekskluzivnu lokaciju sa pogledom na reku, nego i sve drugo što je neophodno za luksuzan, moderan i udoban život u savremeno doba – recepciju na kojoj će vam rezervisati karte za avion, ulaznice za prestižne gradske događaje, zakazati pregled kod doktora... Wellness centar, uređeno unutrašnje dvorište, podzemna garaža za stanare i blizina parkova, Galerije i The St. Regis Belgrade prednosti su kakve nećete naći drugde u gradu.

Promo Belgrade waterfront

U zgradi BW Riviera, posetioci prodajnog dana moći će da se upoznaju sa Sky Villa stanovima, koji nude najviši nivo kvaliteta, komfora i elegancije, a u pojedinima je predviđena i sauna. Reč je o vrhunski opremljenim dupleks stanovima sa četiri ili pet spavaćih soba i mnogo mogućnosti. Pozicija u zgradi im je takva da su na uglovima zgrade, zahvaljujući čemu pružaju spektakularan pogled na reku, Kulu Beograd, panoramu grada ili Kalemegdan, uz puno dnevne svetlosti za savršene dane i nezaboravne noćne poglede na osvetljeni Beograd, koji oduzima dah. Bezbednost i održavanje ove zgrade su na najvišem nivou. Svakako je 30. septembar dan kada treba da pogledate ovu ponudu koja može da vam promeni život na najbolji način.

Promo Belgrade waterfront

S druge strane, BW Nika predstavlja savršen izbor za one koji vode aktivan život, drže do zdravih navika i žele kvalitetno da provode vreme. I u ovoj zgradi su u prodaji velelepni penthausi i to sa ogromnim prozorima, pa će budući stanari uživati u obilju dnevne svetlosti. Pritom, ova zgrada nalazi se odmah pored sportskog centra BW Apollo, što znači da će im zatvoreni bazen, spa centar i najsavremenije opremljena teretana biti na dohvat ruke kada god to požele. U blizini je i Savski park, idealno mesto za džoging, kolektivne sportove i druge vidove rekreacije. Na ulazu u BW Nika čeka vas lobi sa recepcijom, obezbeđenjem i prostorom za prijem pošte, a na raspolaganju vam je i pet station, gde možete da očistite kućne ljubimce po povratku iz šetnje.

Promo Belgrade waterfront

Još glamuroznih penthousa će biti u pronudi ovog prodajnog dana, ali ovog puta u novoj zgradi koja je smeštena u pravoj zelenoj oazi - BW King’s Park Residences. Da li vam zvuči privlačno? Osećaj je kao da niste u centru grada, a sve ostale pogodnosti pružaju privilegiju veoma udobnog gradskog života, uz bogatu ponudu sadržaja. U produžetku zgrade se nalazi Savski park, a sa druge strane je unutrašnje uređeno dvorište namenjeno stanarima. Ovakva lokacija retko se sreće u urbanom okruženju i baš zato je posebna za one koji vrednuju aktivan i zdrav život. Pored brojnih sadržaja za rekreaciju i odmor, stanari ove zgrade imaju na raspolaganju i prodavnice, kafiće i restorane u prizemlju zgrade. I ono što je veoma važno za roditelje, škola i vrtić su u neposrednoj blizini. Veoma blizu će biti i stanica metroa, na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije.

Promo Belgrade waterfront

Još detaljnije ćete biti upućeni u lepotu življenja u ovakvom okruženju, i to 30. septembra, kada će vam biti predstavljena ekskluzivna ponuda jedinstvenih stanova. Ono što je neophodno da uradite jeste da se što pre registrujete na sajtu Beograda na vodi i rezervišete svoj termin tokom prodajnog dana, jer interesovanje je veliko!

Sreća je svuda oko nas i desi nam se onda kada smo spremni za nju. Ako ste spremni, adresa će vam biti upravo Beograd na vodi, sa najlepšim pogledom na reku, panoramu grada i zalazeće sunce.